Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže 200 navijača Sparte

Česi žestoko prozvali BBB-e: "Krvožedni huligani koji se samo tuku, ne znaju ništa drugo"

Večeras od 20 sati igra se prva utakmica play-offa Europske lige Dinamo - Sparta Prag.

Bad Blue Boysi (Foto: Marko Prpić/Pixsell)

Pred nama je prvi ogled Dinama i Sparte Prag u borbi za Europsku ligu, a na Maksimir će stići i 200 navijača češke momčadi.

Jedan dio navijača stiže autobusom iz Praga, dok će drugi dio stići direktno na Maksimir s ljetovanja na jadranskoj obali. Nakon tragičnog događaja u Ateni, ništa se ne prepušta slučaju. 

Policija će imati dosta posla oko prihvata čeških navijača, a Sparta ima čak pet zaštitara. Dva paze na momčad u hotelu, dva na VIP delegaciju, a jedan na češke novinare:

Abdullah Talal Hameed - 2 Nestalom igraču Gorice prijetili nožem: "Zvučao je depresivno, nije mi htio sve reći" divider

Češki portal Blesk.cz pak piše da navijači Sparte moraju imati značajnu dozu hrabrosti za odlazak na gostovanje u Zagreb, a razlog su, kako pišu, krvožedni Bad Blue Boysi:

"Putovanje u Zagreb na utakmicu nije odlazak u zabavni park, potrebna je značajna doza hrabrosti zbog krvožednih huligana iz lokalne ultras grupe, koja se naziva Bad Blue Boys. Oni ne znaju ništa drugo, nego se tući s protivničkim navijačima. Bilo kad i bilo gdje. Riječ je o onima u čijoj je tučnjavi izboden navijač AEK-a u Ateni", piše češki portal.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider