Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio je odlučan

Ancelotti opovrgnuo glasine o Modriću: "Jako smo sretni zbog toga"

Sve se više priča o odlasku hrvatskog kapetana iz Real Madrida, no Ancelotti je bio jasan.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Nakon dramatične pobjede kod Napolija u Ligi prvaka nogometaši Real Madrida okreću se prvenstvenim obvezama. U goste im stiže Osasuna, trenutačno desetoplasirana momčad španjolske La Lige.

Trener Carlo Ancelotti najavio je sutrašnji dvoboj, a ponovno je bilo riječi o statusu Luke Modrića. Hrvatski kapetan nije zadovoljan minutažom, pa se sve više priča o njegovu odlasku već ove zime, a kao jedna od destinacija spominje se Inter Miami.

"Luka nas sigurno neće napustiti ove zime. On misli da je važan igrač i mi mislimo isto. On je vrlo važan igrač za nas, ne želi otići i jako smo sretni zbog toga", kazao je talijanski strateg na press-konferenciji za novinare i tako odbio svaku pomisao o njegovu odlasku iz Kraljevskog kluba pa dodao:

"Modrić je još uvijek uzbuđen zbog igranja, pobjeđivanja, pomaganja momčadi. Ono što donosi u svlačionicu, to ne može nitko. Ima impresivnu karizmu, on je neophodan za suigrače."

Sergej Jakirović Dinamo se oglasio nakon šokantnog poraza i poslao poruku Sergeju Jakiroviću divider

Ipak, hrvatski kapetan nije i ne može biti zadovoljan minutažom, propustio je dva ligaška susreta u nizu, nije dobio ni minute, dok je na vrućem gostovanju u Napulju ušao s klupe.

Dobio je gotovo pola sata na terenu, a i to mu je bilo dovoljno da pokaže da se na njega itekako može računati. Izveo je korner nakon kojeg je pala golčina za pobjedu koja je obišla gotovo cijeli svijet.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider