Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odabrao 22

Cancelo htio uzeti svoj najdraži broj koji označava veliku tragediju, ali su ga odbili

Joao Cancelo htio je sedmicu, koja je bila najdraži broj njegove majke.

Cancelo i Salihamidžić (Foto: Platforma X)

Nogometaši Bayerna predstavili su danas Joaa Cancela, veliko pojačanje u obrani, koji će ostatak sezone provesti na posudbi iz Manchester Cityja. Po dolasku u bavarsku metropolu odabrao je dres s brojem 22, ali želio je uzeti svoju omiljenu "sedmicu“.

Joao Cancelo Bayern dogovorio veliki posao: Na posudbu stiže zvijezda Cityja divider

Portugalac je predstavljen ovaj utorak u Münchenu nakon uspješno odrađenog liječničkog pregleda, a na promociji je otkrio svoj dres na kojem će do kraja godine stajati broj 22. No on je htio svoj omiljeni broj sedam, koji za njega ima posebno značenje.

Želio je sedmicu jer je ona bila najdraži broj njegove majke

"To je bio najdraži broj moje majke", otkrio je Cancelo, čija je majka poginula u prometnoj nesreći kad je imao 18 godina.

"Rođena je 7. veljače pa joj je zato taj broj bio posebno drag, a Cancelu je zbog majke postao omiljen", dodao je Cancelo, koji je sedmicu morao pričekati i u Manchester Cityju.

Transferi Kraj prijelaznog roka: Chelsea doveo 120 milijuna eura vrijedno pojačanje divider

Dobio ju je kad je Raheem Sterling napustio klub, ali u Bayernu ga neće moći nositi jer mu ga aktualni vlasnik Bayernove sedmice Serge Gnabry nije htio prepustiti. I da je pristao, Cancelo ga ne bi mogao nositi odmah jer je Gnabry već registriran ove sezone pod tim brojem pa bi morao čekati ljeto.

Joao Cancelo danas je i službeno pristupio Bayernu iako je bio jedan od standardnijih igrača u koncepciji Pepa Guardiole u Manchester Cityju, no na ovaj potez odlučio se poslije okršaja s bivšim šefom preko kojeg, čini se, nije mogao prijeći.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider