Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Livaković treći golman

Čačićev popis za Ukrajinu: Nema Andrijaševića i Pašalića!

Za dvije nadolazeće utakmice (jedna kvalifikacijska i jedna prijateljska) pozvana su 23 igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je popis za nadolazeće utakmice s Ukrajinom (24. ožujka na Maksimiru) i Estonijom (28. ožujka) u Tallinnu.

Čačić je pozvao 23 igrača među kojima nema najboljeg igrača HNL-a Franka Andrijaševića i Marija Pašalića koji je standardan u Milanu. Uz njih dvojicu, pretpoziv je dobio i Marin Leovac iz PAOK-a s obzirom da je Josip Pivarić jedini lijevi bek među pozvanima.

U kadru je i Marko Lešković iz Dinama koji mjesecima nije igrao zbog ozljede i tek je nedavno uhvatio ritam utakmica, a zanimljivo je kako je Čačić na poziciji trećeg vratara prednost odlučio dati Dominiku Livakoviću iz Dinama ispred Josipa Posavca iz Palerma.

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za ponedjeljak u Zagrebu, a dvoboj s Ukrajinom igra se idući petak s početkom u 20:45.

Popis reprezentativaca za susrete protiv Ukrajine i Estonije:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo)

Braniči: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Matej Mitrović (Beşiktaş), Marko Lešković (Dinamo)

Veznjaci: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka)

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Juventus), Duje Čop (Sporting Gijon)

Pretpozivi: Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Pašalić (Milan), Marin Leovac (PAOK)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider