Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostavke na Poljudu

Burić upozorio: "Rijeka i Osijek bili su daleko ispred Hajduka, a sad bismo mi trebali biti ispred Dinama"

Nakon burnih događanja u splitskom klubu, Hajduk je na Poljudu pobijedio Osijek 3:2 u 15. kolu Prve HNL…

Damir Burić (Photo: Milan Sabic/PIXSELL)

Reporter Nove TV Stipe Antonijević javio se s Poljuda nakon utakmice Hajduka i Osijeka, u kojoj su Splićani slavili s 3:2.

„Buran je tjedan iza splitskog kluba i baš je zbog toga bilo jako bitno Hajduku da slavi protiv Osijeka. Naime, mnoge je prije šest dana iznenadilo što je dopredsjednik kluba Lukša Jakobušić ponudio ostavku iz osobnih razloga, da bi jučer mandat na raspolaganje ponudio predsjedniku Brbiću i sportski direktor Saša Bjelanović. Predsjednik Brbić je odlučio da je vrijeme razlaz. Bjelanović je bio godinu i pol dana sportski direktor, u njegovu mandatu Hajduk je promijenio čak četiri trenera, a Bjelanović je doveo dvadesetak nogometaša, od kojih se mnogi nisu pokazali pravim pojačanjima", kazao je Antonijević i nastavio:

Franjo Ivanović ispred Miroslava Klosea (Foto: GOL.hr) Veliki hrvatski talent razbio Bayern usred Münchena i šokirao slavnog centarfora: Hrvatska ga ne smije izgubiti! divider

"No treba mu odati priznanje da je u njegovom mandatu Hajduk zaradio više od 22 milijuna eura od prodaje igrača. Ali baš je zbog velikog priljeva novca bio na piku brojnih Hajdukovih navijača, koji su očekivali da će igrači koje je doveo biti pojačanja za borbu za naslov prvaka. Također, ne treba zaboraviti da je Bjelanović bio u središtu afere kada ga je voditelj Hajdukove akademije Krešimir Gojun optužio za pokušaj utjecaja na rezultat Hajdukove B momčadi protiv Šibenika u Drugoj HNL. Posljedica toga je bio otkaz Krešimiru Gojunu, a poslije i odlazak trenera seniorske momčadi Siniše Oreščanina. Zbog toga je prije desetak dana DORH ušao u splitski klub i sada mi možemo nagađati je li ova ostavka Bjelanovića motivirana tim ulaskom? To je već čisto nagađanje, ali zato smo mi o ovim otkazima u Hajduku pitali trenera Bijelih Damira Burića nakon utakmice sa Osijekom“, kazao je reporter Nove TV.

Nenad Bjelica (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL) Bjelica zahvalio navijačima Rijeke i pohvalio Modre: "Kada je bilo najteže, izašli su i pobijedili" divider

„Dogodilo se iznenada, ja stvarno nisam imao informaciju o tome. Nogomet je tako brz, tjedno se događaju, ma nakon dana se događaju neke stvari, tako da nikad ne znaš koga može strefiti. Želim im svako dobro; Jakobušiću puno sreće i uspjeha u daljnjem poslu, a Saši da nađe neki angažman u nogometu, da opet nađe sebe. Prije početka prvenstva svi su vidjeli Osijek i Rijeku daleko ispred nas, daleko u svemu, u kontinuitetu rada i kvaliteti momčadi. Sad kada je došla situacija kakva jest, mi bi, je'l, trebali biti ispred Dinama“, zaključio je trener Hajduka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider