Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Asistencija Majera

Kramarić zabio u 48. sekundi utakmice, važna pobjeda Hoffenheima u gostima

Kramariću je to četvrti gol sezone, a odigrao je cijelu utakmicu.

Andrej Kramarić (Foto: Afp)

Andrej Kramarić postigao je prvi gol u gostujućoj pobjedi svog Hoffenheima kod Kölna (3:1), dok je Lovro Majer bio asistent za gol u domaćoj pobjedi Wolfsburga protiv Uniona (2:1) u 4. kolu Bundeslige.

Kramarić je u Kölnu zabio jedan od najbržih golova sezone, u 48. sekundi je nogom pogodio mrežu domaćih. Kramariću je to četvrti gol sezone, a odigrao je cijelu utakmicu. Drugi gol za goste zabio je Florian Grillisch s centra igrališta.

U Wolfsburgu je Majer u 12. minuti asitirao Jonasu Windu za vodeći pogodak momčadi Nike Kovača. Za Union je izjednačio Robin Gosens (28), da bi pobjedu domaćih osigurao Joakim Maele (30). Majer je izašao u 72. minuti, a za Union je Josip Juranović ušao u igru minutu kasnije.

Borussia Dortmund je došla do pobjede kod Freiburga (4:2) u samoj završnici golovima veterana Matsa Hummelsa (88) i Marca Reusa (90+3). Hummels je pogodio i za 1:0, dok je drugi gol za Borussiju postigao Donyell Malen (60). Freiburg je vodio s 2:1 golovima Lucasa Holera (45+1) i Nice Hoflera (45+3), ali nisu izdržali.

RB Leipzig je kod kuće nadigrao Augsburg s 3:0, a Dion Drena Beljo je igrao za goste prvo poluvrijeme. Stuttgart je slavio kod Mainza s 3:1 s tri gola Gvinejca Serhoua Guirassya.

Tablice omogućuje Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider