Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
različite informacije

Bugarski mediji: Ivajlo Petev (ne)odlazi u Dinamo

Bugarski mediji ne slažu se oko dolaska Ivajla Peteva na klupu zagrebačkog Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivajlo Petev ostaje na klupi bugarske nogometne reprezentacije, piše portal najgledanije bugarske TV postaje BTV. Novi je to trenutak u priči oko dolaska bugarskog trenera na klupu Dinama.

BTV piše kako je Petev ipak odbio preuzimanje Modrih iako su Sportske novosti donijele njegovu izjavu kako je 90% sigurno da stiže na Maksimir. Nema šanse da ga pusti Bugarski nogometni savez koji ne želi dati n dozvolu da njihov izbornik sjedi na dvije klupe isto vrijeme. Tako je bilo s Ljuboslavom Penevom dok je vodio Botev i nije se pokazalo baš najsretnijim rješenjem.

Sudeći po izjavama Peteva te nekih informacija koje su dolazile iz izvora bliskih čelnicima Dinama, bugarski stručnjak i hrvatski prvak žele suradnju. Tako tvrdi i dopredsjednik Bugarskog nogometnog saveza Jordan Lečkov koji je za sportal.bg rekao:

''Petev napušta reprezentaciju. To je njegova odluka, ne saveza. Petev može ići kamo želi, mi ne možemo ništa. Za dan-dva ćete doznati novog izbornika, možda čak i večeras'', rekao je Lečkov.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider