Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POSTAJE OZBILJNIJE

Bruno Petković čeka transfer iz Dinama? Gazda kluba stiže na pregovore

Transfer na vidiku? Dinamo i Bruno Petković mogli bi uskoro krenuti drukčijim putevima.

Bruno Petković (Foto: Afp)

Hoće li se uskoro Dinamo i Bruno Petković dogovoriti oko produženja ugovora koji istječe u ljeto 2024. godine, još uvijek nije posve jasno. Nakon brojnih spekulacija o nekim bogatim ugovorima u svlačionici možda i najbolji nogometaš Modrih poželio je isto, a to je oko 1,2 milijuna eura godišnje plaće.

Ipak, zasad se navodno još uvijek nisu našli na istoj valnoj duljini, a takve vijesti sviđaju se mogućim kupcima, naročito turskom Trabzonsporu, u kojem je na klupu sjeo Nenad Bjelica. Osječanin želi na Crno more dovesti neke svoje bivše adute, poput Mislava Oršića, Brune Petkovića, ali i Ivana Šunjića, koji se opet počeo povezivati s povratkom u Dinamo.

Joško Gvardiol Joško Gvardiol je ''savršeni transfer'': Tko će se na kraju počastiti Hrvatom? divider

Mediji u Trabzonu već danima pišu o radikalnoj promjeni u svlačionici koja se očekuje nakon kraja aktualne sezone. Klub koji je imao treći budžet za plaće igrača u Turskoj, odmah nakon Fenera i Galatasaraya, odlučio je u novu sezonu ući s manjim proračunom, pa će brojne zvijezde napustiti klub.

Transfer se sprema, ali Dinamo ga može zadržati

Tu se otvara šansa Bjelici da dovede određen broj igrača kojima vjeruje, a Petko visoko kotira u tim željama. Pojavila se i informacija kako je aktualni turski prvak poslao prilično mizernu ponudu od milijun i nešto sitno eura za Vatrenog, ali jasno je da će Modri tražiti puno više.

Ono što za Dinamo nije dobro je taj status Petkovića, koji zasad ne želi potpisati novi ugovor koji bi Modrima garantirao bolju poziciju u pregovorima.

61saat piše kako Trabzonspor ipak misli ozbiljno, pa bi se Ertuğrul Doğan, gazda kluba, uskoro trebao sastati s Ivanom Cvjetkovićem, menadžerom nogometaša Dinama. Kad predsjednik kluba kreće u misiju, onda je to znak kako bi Petković lako od sljedeće sezone mogao zaigrati u Turskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider