Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trener Borussije izvan sebe

Brozović je heroj Intera, a Nijemci su bijesni zbog sporne situacije s njim: Je li ga sudac pogurao?

Njemačka momčad smatra da je oštećena u važnoj utakmici, a njihov trener zbog svega je "čestitao Božić" sucu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marcelo Brozović u povratku na teren nakon zaraze koronavirusom pokazao je koliko je nedostajao Interu u važnoj pobjedi 3:2 protiv Borussije Mönchengladbach.

Bio je motor momčadi u sredini - najviše je pretrčao i bio najbolji dodavač te je asistirao za gol za 2:1. Pamti se i sjajna obrambena intervencija pred sam kraj utakmice, kada je sjajnim uklizavanjem u svom šesnaestercu zaustavio opasan napad Nijemaca. Da su tada zabili, Inter bi ispao iz Europe...

Međutim, sjenu na njegovu izvedbu bacila je sudačka odluka kod drugog gola. Roberto Gagliardini i Brozović okružili su Marcusa Thurama i oteli mu loptu, koju je povukao hrvatski reprezentativac i uposlio strijelca Romelua Lukakua.

Situaciju možete pogledati OVDJE.

Nijemci smatraju da je Interov dvojac tom prilikom izudarao Thurama po nogama te da je to bio prekršaj, ali nizozemski sudac Danny Makkelie ostao je nijem.

gol expired Promašaj sezone u Ligi prvaka: Brozovićev suigrač promašio nemoguće i zamalo skupo koštao Inter divider

Nijem zato nije ostao trener Borussije Marco Rose, koji je svašta poručio Makkelieu.

"Čestitao sam mu Božić", sarkastično je prokomentirao nakon utakmice. Zbog prigovora je zaradio i žuti karton, ali ne tada, nego nakon poništenog gola za 3:3. Breel Embolo tada je prilikom udarca Alassanea Plee bio ispred vratara i nekoliko centimetara u zaleđu.

"Nije mu smetao jer nije blokirao njegovo vidno polje. Skočio je i izmicao se od lopte. Kod drugog gola bio je prekršaj, dvojica su udarala našeg igrača", pobrojao je Rose situacije koje su ga izbacile iz takta.

gol expired U Italiji već bruje o namještaljci Reala i Borussije (M): Bivša zvijezda Kraljeva ima svoju teoriju divider

Veznjak Christoph Kramer pošteno je priznao da subjektivno gleda na situaciju, ali da je svejedno mogao biti gol.

"Vjerojatno bih se prvi žalio da smo mi primili takav gol. Gledajući kroz Gladbachove naočale, rekao bih da vratar vidi loptu koja bi svejedno ušla. Nije evidentno pogrešna odluka suca, ali postoji dvojba", rekao je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider