Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oštra kritika

Brekalo - Dinamov poraz na tržištu: "Sto baba, kilavo dijete, tamo se ne zna tko pije, a tko plaća"

Josip Brekalo novi je igrač Hajduka, a dugo ga je lovio Dinamo.

Munjeviti put od zamalo potpisa za Dinamo pa do konačnog potpisa Josipa Brekala za Hajduk komentirali su u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

"Po navodima iz tiskanih medija, protekle srijede sve je bilo dogovoreno, a onda su mu iz Uprave Dinama rekli: 'Ne znamo možemo li te potpisati, nismo sigurni hoće li te idući trener željeti ako mi sad smijenimo Jakirovića.' Dobro, koji bi to trener došao, a da ne bi htio Brekala? Jedino Ante Čačić, koji ga je odbio prije godinu dana. Možda on?" zapitao se Mateo Pukšar.

"Ispada da je u klubu jedino Sergej Jakirović želio Josipa Brekala i velik broj navijača Dinama ponadao se da bi to mogao biti nekakav signal ohrabrenja za Dinamo", rekao je Ivan Ljubić pa dodao:

Lukša Jakobušić, Josip Brekalo i Mindaugas Nikoličius Brekalov transfer iz Fiorentine u Hajduk već su platili - navijači Hajduka divider

"Nema garancije da bi Brekalo napravio čuda u Dinamovu dresu jer i njemu nedostaje kontinuiteta igara. Da bi se on isplatio Dinamu ovog proljeća, on bi trebao odmah isporučiti, od njega bi se očekivalo da bude ono što je bio Ivanušec prošlo proljeće kada je zabio deset golova i imao pet-šest asistencija i kada je praktički donio naslov prvaka."

"Ovaj slučaj Brekalo Dinamov je poraz na nogometnom tržištu, sigurno ruši kvalitetu Dinamova statusa na tom tržištu koja je krvavo izborena proteklih 15 godina. Signal je da je u Maksimirskoj 128 kula babilonska, da postoji određena kakofonija i da tu nema autoriteta, ne zna se baš tko pije, a tko plaća. Sto baba, kilavo dijete - to je trenutačno u Dinamu i ne znam kako se to uskoro može promijeniti jer Dinamo gazi prema demokratizaciji", zaključio je Ljubić.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider