Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bolji od messija, ibre i ronalda

Kiks Brazila u Neymarovom jubilarnom 100. nastupu: Nestvarne brojke, a tek mu je 27 godina

Brazilac Neymar upisao je 100. nastup za reprezentaciju Brazila koji je u prijateljskoj utakmici remizirao protiv viceprvaka Afrike - Senegala.

Neymar u 100. nastupu za Brazil (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Brazila odigrali su 1:1 protiv Senegala u prijateljskoj utakmici u Singapuru. Iako je nastupio u praktički najjačem sastavu, Brazil nije uspio slaviti protiv viceprvaka Afrike, te je na taj način malo pokvario proslavu Neymarovog 100. nastupa za reprezentaciju. 

Roberto Firmino je u 9. minuti doveo Brazilce u vodstvo, a izjednačio je Diedhiou (45+1pen). Brazil je poveo nakon lijepog proigravanja Gabriela Jesusa i spretnog poteza Firmina koji je iskosa poslao loptu "kroz" senegalskog vratara. 

Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL) VIDEO Hrvatska pregazila Mađare u povratku na krcati Poljud: Euro je sve bliže! divider

Marquinhos je pogriješio u 45. minuti kada je s leđa srušio Manea, koji je munjevitom brzinom prošao kroz njega i Danija Alvesa i sjurio se u šesnaesterac. Topovskim udarcem s bijele točke poentirao je Diedhiou.

Otkad su osvojili Copa Americu u srpnju Brazilci su bez pobjede. Odigrali su s Kolumbijom 2:2 i ubilježili poraz od Perua (0-1).

Hrvatski navijači u Splitu Hrvatski navijači preplavili splitske ulice i Rivu, na Poljud kreće 34 tisuće navijača divider

U nedjelju, također u Singapuru, Brazil igra s Nigerijom.

Vratimo se još malo na Neymara i njegovih 100 utakmica za reprezentaciju Brazila. Brojke nakon prvih 100 nastupa su nevjerojatne, a njemu je tek 27 godina. Do sada je upisao 61 pogodak i 41 asistenciju u dresu Brazila, što je bolje od Zlatana Ibrahimovića, Cristiana Ronalda i Lea Messija. 

Ibra je u prvih 100 utakmica za reprezentaciju upisao 50 pogodaka i 15 asistencija, Ronaldo 37 golova i 26 asistencija, a Messi 46 golova i 31 asistenciju. 

Errol Spence Jr. (Foto: AFP) Pojavila se snimka stravične nesreće u kojoj je sudjelovao svjetski boksački prvak! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider