Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Škorićevska partija"

Ono što je Škorić bio u Zekićevu starom Osijeku, to bi on mogao biti u novom

Slavko Bralić i Nail Omerović odigrali su sjajno za Osijek protiv Hajduka.

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu velik dio vremena otišao je na analizu derbija Hajduka i Osijeka u proteklom kolu Supersport HNL-a. Igor Ćurković izdvojio je dvojicu igrača pobjedničke momčadi koji su imali ogromnu ulogu u tom trijumfu.

"Nail Omerović dosad je triput izgubio protiv Hajduka. Na ovoj je utakmici igrao tri pozicije, zabio gol i usput se ozlijedio. Dosta bizaran gol, nadam se da neće biti upisan autogol Lučiću, ali nažalost jest."

"Dosta bi bilo simbolično da ako je to posljednji čavao, da ga je zabio čovjek koji se zove Nail iliti 'čavao' na engleskom."

"Drugi igrač kojeg želim istaknuti jest gospodin Bralić, stoper Osijeka. Deseta utakmica u karijeri protiv Hajduka i ovo mu je prva pobjeda. Jednom je za Goricu zabio Bilima, ali nije dobio. Ovaj put odigrao je majstorski i na jednoj i drugoj strani. Imao je nekoliko izleta naprijed. Tipično bralićevski, možda čak škorićevski. Ono što je bio Škorić za Zekića u starom Osijeku, možda bi mogao biti Bralić u ovom novom“, podvukao je Ćurković.

Sve o ovoj temi, ali i o ostalim aktualnostima iz minulog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider