Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SJAJAN POSAO PORTUGALCA

Boto osigurao Osijeku veliki posao, dragulj možda već idućeg tjedna potpisuje ugovor

Joso Boto uspio je odradio posao koji navijači Osijeka već dugo čekao, dogovorio je uvjete novog ugovora s Domagojem Bukvićem.

Jose Boto (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Zanimljiva lica viđena su na konferenciji za medije NK Osijeka pred sutrašnje gostovanje protiv Rudeša. 

Pred medije su izašli Jose Boto i Domagoj Bukvić, no razlog je bio jako dobar. Portugalac je potvrdio kako su pregovori s 20-godišnjim krilnim napadačem, po pitanju produženja ugovora, gotovo na završeni i to s pozitivnim ishodom za sve strane.

Preostali su detalji

"Na dobrom smo putu i uskoro ćemo imati vijesti, možda već idući tjedan. Ostali su detalji. Imali smo dogovor. Da je zabio na utakmici protiv Portugala ugradio bih mu bonus u novi ugovor", rekao je Boto, referirajući se na utakmicu U-21 reprezentacija Portugala i Hrvatske, u kojoj su naši mladi igrači doživjeli teški poraz.

Bukvićev trenutni ugovor s Osijek traje do ljeta iduće godine, zbog čega je bilo jako važno što prije produžiti ugovor s jednim od najvećih dragulja Osijekove škole nogometa u posljednjih desetak godina.

Dvaput ove sezone zabijao Dinamu

Bukvić je u proljeće prošle sezone uskočio u prvi sastav tijekom kratkom mandata trenera Borimira Perkovića, a onda je tamo ostao i kod Stjepana Tomasa te Zorana Zekića.

Do sada je odigrao 42 utakmice za prvu momčad Osijeka, upisavši četiri pogotka i osam asistencija. Zanimljivo, zabijao je Dinamu na obje ovosezonske utakmice na Opus Areni.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider