Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Javlja La Gazzetta

Bomba iz Italije: Marko Pjaca blizu povratka u Dinamo!?

Talijanska La Gazzetta dello Sport tvrdi da je Marko Pjaca u pregovorima s Dinamom.

Pjaca i Dalić (Foto: Afp)

Velike vijesti za Dinamove navijače dolaze iz Italije, prema pisanju La Gazzette Marko Pjaca je na korak od povratka na Maksimir.

Talijani tvrde da su Juventus i Dinamo u kontaktu, Bianconeri nemaju ništa protiv da Pjaca napusti klub nakon dugih sedam godina. Pjaci ugovor s klubom iz Torina izlazi sljedeće ljeto, a vjerojatno će Dinamo dobiti dobar popust, ili će čak Pjaca doći bez odštete.

Mislav Oršić VIDEO Katastrofalne vijesti iz Turske: Oršiću stradalo koljeno, jecao je od bolova divider

Pjacina talijanska avantura je pri kraju, Zagrepčanin je pristupio Juventusu u ljeto 2016. godine za rekordnih 29 milijuna eura, ali nakon pretrpljena dva loma križnih ligamenta nikada se nije upotpunosti oporavio da se vrati na razinu prije ozljede.

Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Empoliju, nastupio je 17 puta za klub iz predgrađa Firence, ali nije upisao pogodak niti asistenciju. Krilni napadač hvata zadnji vlak za oživljenje karijere s 28 godina na leđima, nakon brojnih posudbi Pjaca bi se mogao napokon vratiti u staro jato.

Luka Ivanušec Ivanušec je vruća roba na tržištu, stigla je nova ponuda na Maksimir divider


Pjaca trenutno vrijedi 1,7 milijuna eura prema Transfermarktu, a u karijeri je dosad nastupao za Lokomotivu, Dinamo, Juventus, Schalke, Fiorentinu, Anderlecht, Genou, Torino i Empoli.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider