Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva u jedan

Dvije muhe... "Pokaže li se Mihaljčenko kao pogodak, Dinamo je tim manevrom dobio dva pojačanja u jednom igraču"

Dinamovo pojačanje Bogdan Mihaljčenko mogao bi ispuniti poziciju lijevog beka, a bude li doista pravi, Ljubičić može i u sredinu.

Nogometaši hrvatskog prvaka Dinama poslije poraza od Hajduka 2:1 u 1. kolu Supersport HNL-a morali su načiniti određene korekcije, a jedna je od njih dovođenje lijevog beka s ukrajinskom putovnicom Bogdana Mihaljčenka.

Dolazak provjerenog beka u najboljim godinama dugo je bio javna tajna, priča o njegovu dolasku davno se zakotrljala, a u ponedjeljak poslijepodne konačno je postala i službena. Voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu u trenutku snimanja podcasta nisu imali informaciju o njegovu sigurnom dolasku, međutim najavili su kako je to bio dobar Dinamov potez.

"Mislim da je to dobra priča", započeo je Ivan Ljubić.
Vale je dodala kako je problem bio liječnički pregled, no čini se kako je sad sve okej jer je službeni dio završen. Ljubić vjeruje prosudbi Igora Jovićevića, bivšeg šefa Šahtara, koji ga hvali.

"Znači li to stvarno da Bočkaj ide u Osijek? Ne znam. Tko je druga opcija ode li Bočkaj? Ljubičić. Pokaže li se Mihaljčenko, koji ima dvije asistencije protiv Reala, doista kao pojačanje, Dinamo može vratiti Ljubičića u sredinu. U tom manevru dobio si dva pojačanja u jednom igraču", kaže Ljubić.

Više o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz 1. kola Supersport HNL-a saznajte u 2. epizodi druge sezone podcasta Utakmicu po utakmicu.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider