Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kafana je moja sudbina

Bivši dinamovac otišao na tulum pa izletio iz momčadi, a navijači zaprijetili igračima: "Ovo vam je posljednji put..."

Lirim Kastrati bio je među četvoricom igrača koje je sad već bivši trener Legije izbacio iz momčadi zbog tulumarenja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poljska Legia Varšava igra odlično u Europa ligi, u kojoj je vodeća u skupini smrti s Napolijem, Leicesterom i Spartakom, ali u prvenstvu je katastrofalna 15. Poslije poraza od Piast Gliwica 4:1 u zadnjem kolu trener Czeslaw Michniewicz je dobio otkaz, ali prije toga je cipelirao Lirima Kastratija iz momčadi.

Razlog je bio nedisciplina, poljski mediji tvrde kako je Kastrati bio među igračima koji su završili na tulumu kod suigrača Mattiasa Johanssona poslije pobjede u Europa ligi protiv Leicestera. Trebala je doći cijela momčad, međutim bila su samo njih četvorica, među njima i Kastrati, a kad je stručni stožer saznao za tulum, sve ih je izbacio iz momčadi.

Navijači im zabranili tulume

Srećom po Kastratija, čovjek koji ga je izbacio iz momčadi i sam je izletio zbog loših rezultata, ali treba vidjeti kako će na potez bivšeg dinamovca reagirati novi šef kad dođe.

Inače, tulumarenje je jedan od najvećih problema Legije iz Varšave, a tamošnji mediji pišu kako njihovi igrači posjećuju disko-klubove češće nego vlastiti klub. To je izuzetno iznerviralo njihove navijače, koji su im poslije posljednjeg poraza zaprijetili – "nema više u kafanu ili…"

Kastrati je u klub stigao ovo ljeto iz Dinama za 1.300.000 eura, a u devet nastupa ima dva gola.
 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider