Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
12 golova u tri utakmice

Bilić je očito baš po guštu Guardioli: ''Frustriran sam''

West Ham je ove sezone u tri utakmice primio čak 12 pogodaka od Manchester Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kad se nađu na terenu s West Hamom nema krize za Manchester City. Manje od mjesec dana nakon brutalnog poniženja u FA kupu kada je City ''petardom'' protutnjao Londonskim stadionom dogodila se Čekićarima nova katastrofa.

Istina, predviđala se pobjeda gostiju sinoć u Londonu, ali nova ''pljuska'' (0:4) otrijeznila je Slavena Bilića i njegovu momčad koji su imali dvije pobjede u nizu.

''Frustriran sam. Napravili smo velike pogreške kod prvog i trećeg gola. Teško je kada gubite 3:0 jer se bojite da nećete primiti još koji gol pa gubite samopouzdanje.''

Još u kolovozu West Ham je dobio tri komada na Etihadu (3:1) pa je tako u istoj sezoni Bilić od momčadi Pepa Guardiole dobio čak 12 pogodaka u samo tri utakmice. Ne bi se čudili kada bi Katalonac za našeg trenera rekao da mu je najdraži u ligi.

''Težak poraz, ali ovo ne smije utjecati na nas. Moramo dići glave, kao što smo nakon poraza u FA kupa'', govorio je Bilić nakon novog nokauta.

Razigranom Cityju očito paše nešto veći teren Londonskog stadiona i naravno igra Hammersa. Southampton u subotu valjda nije dobio recept.

''Ovo nije prvi poraz u sezoni, ali smo se vratili nakon svake izgubljene utakmice. Ne smijemo dopustiti da nas ovo poremeti. Znao sam da su bolji, ali sam očekivao da ćemo nešto napraviti. Sada moramo dobro odigrati u subotu'' zaključio je Bilić.
 

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider