Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
traže novu čaroliju

Enrique strahuje od Mandžukića, sjetio se tko im je pomogao protiv PSG-a

U utorak navečer Juventus dočekuje Barcelonu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u četvrtfinalu Lige prvaka desetu godinu uzastopce, no poražena je na dva od zadnji tri europska gostovanja. Međutim, Katalonci se mogu pohvaliti kako imaju odličan učinak protiv talijanskih klubova u fazi na ispadanje u europskim kupovima.

Osam puta su prošli dalje u 11 okršaja. Katalonci su protiv klubova s Apenina ukupno odigrali 46 susreta pri čemu su ostvarili 23 pobjede i devet poraza. Protiv Juventusa su igrali sedam puta ostvarivši tri pobjede, te po dva remija i poraza.

"Bilo bi sjajno kada bi Juventus protiv nas odmarao Higuaina, Mandžukića i Dybalu," kazao je Luis Enrique sa smiješkom par dana uoči teškog gostovanja.

Barcelona putuje u Torino nakon kiksa u prvenstvu. Neočekivano je izgubila kod Malage (0-2) propustivši kazniti Realov remi protiv gradskog suparnika Atletika.

"Rezultat te utakmice je bio nepravedan, ali zadovoljan sam trudom i zalaganjem mojih igrača. Ne smijemo se previše baviti stvarima koje su iza nas već se okrenuti prema idućem suparniku, a to je Juventus."

Prošli put su imali pomoć

Barca je uoči uzvratnog ogleda protiv PSG-a pomoć'potražila i kod poznatog iluzionista Dynama. U sklopu kampanje ''Barcelonine čarolije'', Katalonce je posjetio poznati iluzionist i TV zvijezda iz Bradforda kako bi im pokazao nekoliko svojih trikova.

Dynamo je proveo tjedan dana na Camp Nou, razgovarao s igračima i otkrivao im ''nemoguće''. Pokazao im je niz vježbi čiji je cilj bio sinkronizirati momčad s jednim ciljem. Rezultat je bila čudesna pobjeda Barcelone 6-1 protiv PSG-a i plasman u četvrtfinale.

"Bilo je to sjajno iskustvo. Radili smo na nekim tehnikama koje su igračima nepoznate. Dečkima su se otvorili neki potencijali za koje nisu niti znali da ih posjeduju," kazao je Dynamo koji nije otkrio jesu li ga angažirali za utakmice protiv Juventusa.

No za prolazak peterostrukog uzastopnog talijanskog prvaka Barci će definitivno opet trebati malo čarolije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider