Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka za povijest

VIDEO Ušao Modrić, Real preokrenuo! Veliko slavlje Kraljeva u Barceloni, Bellingham presudio Kataloncima

Prvi El Clasico ove sezone otvoren je pogotkom Gundogana već u 6. minuti susreta.

Bellingham i Modrić (Foto: Afp)

Olimpijski stadion u Barceloni poprište je prvog El Clasica ove sezone, a već u šestoj minuti susreta Ilkay Gundogan doveo je Katalonce u vodstvo nakon nespretne reakcije obrane gostiju iz Madrida.

Njemački reprezentativac odigrao je loptu za Fernana Torresa, tražio je dupli pas, ali on nije došao od Torresa, već od Tchouamenija koji daje loptu za Gundogana u prostor ispred Kepe.

Chelsea Chelsea nema rješenje za njih: Treću godinu zaredom dobili ih na Stamford Bridgeu divider

Alaba je pokušao očistiti klizećim startom, ali smušena reakcija cjelokupne obrane Reala poklonila je pogodak Kataloncima. Pogodak pogledajte OVDJE.

Barcelona je bila jako blizu novom pogotku u 15. minuti susreta, Fermin je opet iskoristio pogrešku obrane Reala i iz prve zatresao okvir gola.

Nastavila je Barcelona sjajno kontrolirati igru, imala više prilika, i nekoliko odličnih probojaJoaoa Cancela, ali onda se ukazao Jude Bellingham.

Luka ušao, igra prodisala

Igrala se 68. minuta susreta kada je mlada zvijezda Reala ostala na trenutak neučuvana na rubu kaznenog prostora, primio je loptu na 25 metara, okrenuo se na desnu nogu i neobranjivo pogodio u desni kut vratara Ter Stegena.

Pogodak Bellinghama pogledajte OVDJE.

Luka je ušao u igru 63. minuti susreta, odmah je uzeo kapetansku traku i pokazao zašto nije za staro željezo s 38 godina na leđima.

Luka Modrić VIDEO Modrić asistirao za trijumf Reala u posljednjim minutama El Clasica divider

Prodisala je igra Reala pod našim kapetanom, a onda je u 92. minuti izveo krasan potez, lagano prebacio ubačaj s desne strane za mladog Engleza koji ruši Barcelonu i baca Xavija u očaj.

Treći pogodak na susretu pogledajte OVDJE.

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider