Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka ga kazna

Barca grmi o suđenju Slovenca: Xavi kiptio od bijesa pa izveo sramotnu gestu

Trener Barcelone Xavi bio je ogorčen suđenjem na utakmici Lige prvaka protiv Intera.

Xavi (Foto: Afp)

Nogometaši Intera svladali su Barcelonu s minimalnih 1:0 na svom terenu u sklopu 3. kola Lige prvaka, ali nakon utakmice bilo je dosta prigovora na suđenje slovenskog arbitra Slavka Vinčića.

Katalonci su burno prosvjedovali na njegove odluke, a posebno su ih razljutile dvije situacije iz drugog dijela susreta. Prvo im je poništen pogodak zbog Fatijeva igranja rukom, a potom im nije dosuđen kazneni udarac jer je Dumfries igrao rukom u svom kaznenom prostoru. 

Poništeni pogodak Barcelone možete vidjeti OVDJE.

U jednom trenutku Xavi je izgubio živce i počeo gestikulirati da su suci potplaćeni, što zasigurno nije promaknulo službenicima UEFA-e, koji su to unijeli u svoju bilježnicu.

Xavi opleo po sucu nakon utakmice

Katalonskog stručnjaka čeka kazna, a na konferenciji za novinare nakon utakmice grmio je od nezadovoljstva:

"Ogorčen sam, prvo nam objasne da je Fati igrao rukom, ali da je netko drugi dao gol. Želio sam pričati sa sucem zašto nije svirao jedanaesterac. Ogorčen sam, ovo je nepravda. Preostala su nam još tri susreta", zaključio je.

Suđenje slovenskog suca nije prošlo ispod radara ni španjolskim medijima, pa tako Mundo Deportivo piše kako je skandalozno suđenje obilježilo novo europsko razočarenje za Barcu.

Nakon tri odigrana kola Barcelona je na trećem mjestu skupine s tri osvojena boda, a ispred njih su prvoplasirani Bayern s maksimalnih devet bodova i Inter na drugom mjestu sa šest bodova. Posljednja je Viktoria Plzen, koja još nije stigla do bodova.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider