Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaoštrava se konkurencija

AS tvrdi: Dinamo nije jedini europski klub koji želi Luku Modrića

Hrvatski kapetan Luka Modrić je na radaru Dinama i Eyupspora.

Luka Modrić i Velimir Zajec (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

 

Luka Modrić je dobio posljednjih dvadesetak minuta u susretu Lige prvaka. Kad je Carlo Ancelotti uvidio da je vrag odnio šalu te da bi Manchester City mogao slaviti usred Madrida, posegnuo je za provjerenim rješenjem.

 

Ključeve veznog reda dao je u ruke hrvatskom maestru koji je promijenio ritam utakmice, unio živost u igru Real Madrida te pokrenuo akciju za izjednačujući pogodak protiv Građana (3:3).

To mu je donijelo nove hvalospjeve u španjolskim medijima, a dan nakon ponovno se priča o Modriću, no ovog puta u kontekstu njegove budućnosti na Santiago Bernabeu.

Izglednije je kako će na kraju sezone napustiti španjolsku prijestolnicu, nego potpisati novi ugovor, ali Modrić ne treba strahovati. Ponuda ima, bit će ih napretek, a osim Saudijske Arabije i SAD-a, na stolu će imati barem dvije ponude iz Europe.

Osim Dinama koji je pokrenuo kampanju za Modrićev povratak, u utrku za hrvatskim maestrom se uključio i turski Eyüpspor, koji je pod vodstvom proslavljenog nogometaša Arde Turana potvrdio plasman u elitni rang tamošnjeg nogometa, piše španjolski AS.

Kako bi ne bili samo prolaznici, bogati gazda Eyüpspora ne misli štedjeti, spreman je duboko zagrabiti u džep i dovesti zvijezde, a jedna od želja im je upravo hrvatski kapetan:

"Nema veze ima li 37, 38 ili 40 godina", kazao je ranije predsjednik kluba Murat Özkaya i tako dometnuo da je Modrića itekako sprema čekati.

Kako god bilo, konkurencija se zaoštrava...

 

Arsenal - Bayern Stigle šokantne vijesti za Bayern dan nakon utakmice u Londonu: Nije to jedini problem divider

Ivajlo Petev i Željko Sopić Bivši trener Dinama dobio otkaz: Bio najbolji trener lige, a onda je sve prosuo u tri dana divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider