Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Blizu potpisa

Atletico potukao Barcelonu u utrci za velikom nadom: Belgijski dragulj sletio u Madrid!

Mladi belgijski veznjak Arthur Vermeeren trebao bi potpisati za Atletico…

Arthur Vermeeren (Foto: Afp)

Velika belgijska nada Arthur Vermeeren stigao je u Madrid. Mladi belgijski veznjak sletio je u madridsku zračnu luku Barajas kako bi finalizirao svoj potpis za Atletico, doznaje Marca.

Zvonimir Boban Kucnuo je trenutak za Bobanov povratak u Dinamo: Samo treba reći DA… divider

Riječ je o mlađahnom veznjaku Royal Antwerpena kojem mnogi proriču blještavu karijeru. Iako ima tek 18 godina već je upisao dva nastupa za belgijsku reprezentaciju. Za Antwerpen je odigrao 47 utakmica i postigao je dva gola.

Madridski dnevnik ističe da je postignut dogovor između klubova, ali da još nije sve riješeno između igrača i Rojiblancosa. Postoje još neka neraščišćena pitanja.

Arthur Vermeeren dolazi u Atletico

Tijekom današnjeg dana čelnici Atletica održat se sastanak s igračem i njegovim zastupnicima na kojem će se pokušati konačno dogovoriti o osobnim uvjetima potpisa.

Čolina i Mujakić Hajduk se nadao njegovom povratku, ali on je odabrao drugi put: Karijeru nastavlja kod hrvatskog trenera divider

Belgijski mediji Vermeerena nazivaju draguljem njihova nogometa i stoga ne čudi što je vjerojatni transfer u Atletico jedna od udarnih tema u toj zemlji.

Atletico nije jedini prosac tako da ništa nije sigurno dok se ugovor ne potpiše. Barcelona je bila najveći konkurent, ali čini se da su Madriđani nadjačali Katalonce.

Spekulira se da će transferna odšteta iznositi oko 25 milijuna eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider