Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki rizik

Arteta spreman prodati četvoricu igrača kako bi doveo napadača koji ove sezone nije odigrao ni minute

Arsenal traži pojačanje u vrhu napada, a velika im je želja igrač koji ove sezone nije ni nastupio.

Mikel Arteta (Foto: Afp)

Mikel Arteta u zimskom prijelaznom roku želi pojačati roster, pogotovo u vrhu napada. Kao glavnu svoju želju označio je kontroverznog napadača Brentforda Ivana Toneyja koji i dalje služi kaznu FA-ja za klađenje.

Kako navode engleski mediji Arteta Toneyja vidi kao buduću udarnu iglu pored Gabriela Jesusa koji se ove sezone suočio s mnoštvom ozljedama te je često izvan sastava. Za engleskog napadača Brentford potražuje 120 milijuna eura, iako ove sezone nije odigrao niti minute, a suspenzija mu ističe tek 17. siječnja sljedeće godine.

Petra Uglešić VIDEO Hrvatica postala hit: Njezino slavlje u Beogradu pregledano više od 800 tisuća puta divider

No, Arsenal je ovog ljeta već potrošio značajnu svotu novca za dovođenje Haverza, Ricea i Timbera te će stoga, kako bi izbjegli kršenje financijskog fair-playja, morati prodati nekoliko igrača.

Na odstrelnoj listi španjolskog trenera tako su se našli Aaron Ramsdale kojeg je Raya istisnuo s mjesta startnog vratara, Thomas Partey, Emile Smith Rowe i Eddie Nketiah.

Aleksej Levin Nogometaš pronađen mrtav, njegov otac podigao veliku prašinu: "Postoji snimka, sve će se vidjeti" divider

Partey više nema sigurno mjesto u veznom redu te je ove sezone često bio dislociran na poziciju desnog beka, Smith Rowe veliki je talent engleskog nogometa koji minute dobiva na kapaljku, dok je Nketiah zamjena za Jesusa.

Od svih navedenih Nketiahove dionice trenutno su najviše te će za njega Topnici tražiti najveću odštetu. On je u trenutcima kada je igrao se pokazao kao odlična rezervna opcija te je ove sezone u Premier ligi zabio pet golova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider