Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uništili mu provod

VIDEO Mbappe došao na NBA utakmicu, naletio na argentinske navijače i brzo požalio

Francuski reprezentativac dobio je tjedan dana slobodno od PSG-a i iskoristio ih za posjet SAD-u, ali ubrzo je požalio.

Hakimi i Mbappe (Foto: Afp)

Francuski superstar Kylian Mbappe dobio je tjedan dana slobodno od šefa PSG-a Christophea Galtiera i iskoristio ih za kratak posjet SAD-u sa suigračem Achrafom Hakimijem. Odlučili su pogledati NBA utakmicu Brooklyn Netsa i San Antonio Spursa u Barclays Centeru, ali Francuz je ubrzo požalio.

Naime, grupica argentinskih navijača primijetila je nogometnu superzvijezdu na utakmici i priuštila mu neugodno iznenađenje.

Mbappe i Hakimi VIDEO Ovo su zvijezde koje svi znate, no nitko ih nije primijetio u centru New Yorka divider

Još uoči Svjetskog prvenstva u Katru na društvenim mrežama procurila je snimka argentinskih navijača kako pjevaju pogrdnu pjesmicu posvećenu Francuzu i njegovim suigračima, inače velikom internacionalnom rivalu njihova idola Lionela Messija.

Sprdanje s Mbappeom započelo je poslije pobjede Francuza na SP-u u Rusiji 2018. godine poslije koje je napadač PSG-a rekao kako južnoamerički nogomet nije tako razvijen kao europski, a sad su ga dočekali i na američkom tlu te mu ponovo ispjevali pjesmicu "Muchachos", koja je postala svojevrsni hit među navijačima, čak i igračima argentinske reprezentacije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider