Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tudor ostao bez pojačanja

Velika pogreška ipak ostaje u Barci: Odbio već dogovorenu posudbu

Barcelona se ipak nije riješila igrača koji nije u planovima Ernesta Valverdea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arda Turan bio je na pragu odlaska na posudbu u Galatasaray, ali Igor Tudor ipak neće dobiti veliko pojačanje. Iako nije u planovima Ernesta Valverdea, Turan je odbio odlazak u Tursku u kojoj prijelazni rok traje do ponoći, iako su klubovi već bili postigli dogovor.

Sportski direktor turskog velikana Cerk Ogun potvrdio je za turski Radyospor da posao neće biti realiziran. Turan će ostati u Barceloni i pokušati se izboriti za mjesto u prvoj momčadi, iako ove sezone još nije upisao nijedan nastup.

Turan je već igrao u Galatasarayu iz kojeg je za 13 milijuna eura došao u Atletico. Tamo je bio jedan od najboljih igrača u momčadi Diega Simeonea, a u Barcelonu je prešao 2015. za 40 milijuna eura.

No, u Kataloniji se nije snašao – u dvije sezone odigrao je 36 utakmica i zabio pet golova. Smatra ga se jednom od najvećih pogrešaka Barcine transferne politike u posljednjih nekoliko godina. Otkad je postao igrač Barcelone, njegova tržišna vrijednost je, po Transfemarktu, pala više nego dvostruko – s 35 milijuna eura kada je došao na sadašnjih 15 milijuna.

Osim klupske, patila je i njegova reprezentativna karijera. Fatih Terim izbacio ga je iz reprezentacije, ali vratio se nakon što je izbornik postao Mircea Lucescu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider