Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dalić uživa

VIDEO Čolak drugu utakmicu zaredom strijelac za Rangers, pogledajte sjajan gol iz voleja

Kandidati za mjesto napadača u hrvatskoj reprezentaciji za Katar natječu se tko će efektnije zabiti. Poslije Brune Petkovića i njegovih škarica, Antonio Čolak zabio je iz efektnog voleja.

Antonio Čolak (Foto: Screenshot)

Škotski Rangers prenio je dobru formu iz Lige prvaka i u prvenstvo te na domaćem terenu pregazio Ross County.

Povremeni hrvatski reprezentativac Antonio Čolak također nastavlja u sjajnoj formi, poslije gola kojim je odveo Rangers u Ligu prvaka preko tjedna, za vikend je zabio drugi i treći gol na prvenstvenom susretu.

Sjajne škarice

Usput, prvi vrlo efektno, škaricama iz šesnaesterca poslije odlične akcije domaćih nogometaša u 39. minuti. Uvodni gol na susretu zabio je John Lundstram 15-ak minuta ranije.

U drugom dijelu Čolak je udvostručio svoj učinak u 58. minuti rutinskim golom, a njegovi su uspjeli ubaciti još jedan deset minuta prije kraja.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić uživa ovih dana gledajući kako igraju njegovi kandidati za put na Mundijal, nakon sjajnog gola Brune Petkovića preko tjedna, Čolak se nekoliko dana kasnije priključio svojom majstorijom i opasno zaoštrio napadačku konkurenciju za završni popis za Katar.

Njegov sjajan gol pogledajte OVDJE.

Čolakov drugi na utakmici pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider