Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj sage

Antoine Griezmann donio odluku o nastavku karijere: Bio bi to prljav potez!

Francuski reprezentativac Antoine Griezmann potvrdio je kako ostaje u Atletico Madridu nakon što je sportski sud u Švicarskoj (CAS) presudio da španjolska momčad ovo ljeto ne smije registrirati nove igrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Antoine Griezmann je dugo vremena bio povezivan s Manchester Unitedom i prije odluke CAS-a to se činila kao najizglednija destinacija za nastavak njegove karijere, ocijenivši svoje šanse za odlazak na Old Trafford kao ''šest od deset''. Međutim, od toga neće biti ništa.

26-godišnji napadač sugerirao je da bi bilo nepošteno da sada napusti klub koji ne može dovesti zamjenu sve dok se zabrana CAS-a ne ukine u siječnju 2018. godine.

''Slučaj CAS je prošao, odlučio sam ostati'', rekao je Griezmann za francuski Telefoot te nadodao:

''Iza nas je još jedna dobra sezona i nadam se da ćemo u siječnju napraviti neke dobre transfere. Ovo je težak trenutak za klub, za moje suigrače i bio bi to prljav potez da sam ih sada napustio.''

Griezmann je bio jedan od prioriteta Manchester Uniteda i nije isključeno da se u budućnosti ponovno nađe u konverzaciji oko sjajnog Francuza. U međuvremenu, Mourinho će morati negdje drugdje potražiti napadača koji će odgovarati njegovim zahtjevima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider