Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKAV GOSPODIN

VIDEO Tottenhamov trener čovjek je velika srca: Pogledajte ljudsku gestu kojom je oduševio navijače diljem svijeta

Tottenham je ovog tjedna održao druženje trenera i igrača s navijačima, a tamo se jednom gestom posebno iskazao australski stručnjak.

Ange Postecoglou (Foto: Afp)

Vrlo ugodno iznenađenje priuštili su početkom ove sezone svim ljubiteljima nogometa igrači Tottenham Hotspura

Oni na početku sezone, prije koje ih je preuzeo menadžer Ange Postecoglou, izgledaju jako dobro, igraju vjerojatno najljepši nogomet na Otoku, a trenutno to sve prate i rezultati.

Ange za sada oduševljava apsolutno svime

Australac je došao iz Celtica uz podosta skepse, posebno jer su mnogi vjerovali kako njegov izuzetno ofenzivan pristup nogometu neće imati ploda u čvrstoj Premier ligi, ali dosad se to pokazalo kao dobitna kombinacija u bijelo obojanom dijelu Sjevernog Londona.

Ivan Perišić Ivan Perišić prvi se put oglasio nakon ozljede: Spomenuo je i Michaela Jordana divider

Naravno, oni najveći izazovi tek slijede, no ovakav Tottenham uistinu raduje njihove navijače.

Sam menadžer Postecoglou postao je hit. Ne samo nogometom kakav mu momčad prezentira nego i nekim izjavama te ljudskim kvalitetama koje se iz njih iščitavaju.

Gospodin bez ikakve sumnje

Ipak, njegova posljednja gesta oduševila je više od nekih ranije, a dogodila se tijekom gostovanja na Fans Forumu, odnosno druženju s navijačima, koji iz publike imaju priliku postavljati pitanja.

U jednom trenutku voditelj je otkrio kako je druženje završilo te da više neće biti vremena za pitanja, da bi ga Postecoglou prekinuo. Rekao je kako je uvjeren da jedan momak iz publike ima najbolje pitanje i da ga želi čuti.

U početku nikome nije bilo jasno na što je Ange mislio, sve dok nije usmjerio svoj prst i pokazao na momka s Downovim sindromom, koji je bio u društvu majke. Poželio je čuti njegovo pitanje i zatražio je da mu se da mikrofon.

Mads Bidstrup slavi na Luzu Šimić, Sučić i ekipa ostvarili su sjajnu pobjedu, no također su se upisali u povijest na nevjerojatan način divider

Pitanje je naravno bilo jednostavno, Ange je upitan kako namjerava nastavljati pobjeđivati do kraja sezone. Momak je dobio veliki aplauz, a po izrazu lica se vidjelo koliko mu je drago što je dobio priliku obratiti se treneru kluba za koji navija, svakako jednom od svojih heroja.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u priloženom videu. Ako želite pogledati cijelo druženje, gdje su bili prisutni i predsjednik kluba Daniel Levy te najveća zvijezda, Son Heung-Min, kliknite OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider