Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uspješni tajni sastanak

Panika u Londonu: Sanchez dogovorio uvjete, ali ne s Arsenalom!

Alexis Sanchez dogovorio je uvjete suradnje s novim klubom, te bi uskoro mogao napustiti London i promijeniti državu prebivališta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je za vjerovati brojnim francuskim tabloidima, Alexis Sanchez dogovorio je uvjete suradnje s PSG-om i spreman je spakirati kofere i napustiti London. Nekoliko medija prenosi da se Antero Henrique, sportski direktor PSG-a, sastao s čileanskim napadačem ovoga tjedna u Londonu i dogovorio sve uvjete pod kojima bi ovaj došao u glavni grad Francuske.

Već se mjesecima govori o odlasku Alexisa iz Arsenala, koji ove sezone neće vidjeti Ligu prvaka zbog osvojenog petog mjesta u Premierligi na kraju prošle sezone. Sanchez je navodno u rodnom Čileu javno rekao da želi igrati za neki klub u Ligi prvaka, što je jasan pokazatelj da je njegova ljubav prema Arsenalu pukla.

Čileanac ove sezone ulazi u posljednju godinu svog ugovora, te će ga Arsenal, ukoliko ga ne proda do 1. siječnja 2018. godine, vjerojatno izgubiti bez odštete u lipnju iduće godine. Stoga i ne čudi navodna ponuda PSG-a koja iznosi "mizernih" 45 milijuna eura! PSG računa s tim da će "škrti" Arsenal radije prodati Sancheza ispod cijene, nego ga pustiti bez odštete.

Osim PSG-a interes za Čileanca pokazli su Bayern i Manchester City, iako menadžer Topnika Arsene Wenger i dalje inzistira na njegovom ostanku.

"Nema prodaje igrača. To je i dalje aktualno. Isto vrijedi i za Alexisa Sancheza".

Podsjetimo i da je PSG trenutno u akciji dovođenja Neymara, što bi mogao postati najveći nogometni transfer svih vremena. Spominje se ukupna cijena od preko 200 milijuna eura, pa ako to ostvari, onda je teško za očekivati da bi stigao i Alexis, praktički na istu poziciju. Nikad ne reci nikad, ali čini se da je transfer Neymara u PSG samo špekulacija, a realnija je opcija da Čileanac stigne na Park Prinčeva kao također veliko pojačanje i jedan od najboljih krilnih napadača svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider