Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uspoređivali su ga s Messijem

Dok čeka novi angažman... Poznato lice osvanulo na treningu hrvatskog drugoligaša

Div iz predgrađa dobio je ovih dana privremeno pojačanje za treninge.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

AC Milan i Alen Halilović prije mjesec dana su sporazumno raskinuli ugovor i od tada je 24-godišnji ofenzivac u potrazi za novim klubom.

U posljednje vrijeme Halilovića se najčešće povezivalo s Hajdukom, ali to je u ovom trenutku stavljeno po strani jer na Poljud je stigao novi predsjednik Lukša Jakobušić koji ovih dana vrši razgovore unutar kluba i tek treba ekipirati svoj tim.

Dok se to ne dogodi, na čekanju je i Halilović koji je svoju formu odlučio održavati trenirajući s drugoligašem Interom iz Zaprešića.

Prošle sezone Div iz predgrađa je ispao iz Prve HNL pod vodstvom trenera Tomislava Ivkovića koji ih je na početku ove poveo u drugoligaško nadmetanje. Nakon što su vrlo dobro otvorili sezonu, ipak su posustali pa tako u posljednjih pet kola ne znaju za pobjedu i trenutno su na tek 13. mjestu Druge HNL koja u ovoj sezoni broju 18 klubova.

Što se Halilovića tiče, on se eto našao u poziciji da je slobodan igrač s tek navršene 24 godine, a to definitivno nije scenarij koji se očekivao od igrača koji je još kao 16-godišnjak debitirao za Dinamo u velikom derbiju protiv Hajduka.

U to vrijeme (pričamo o 2012. i 2013. godini) dio medija blizak Dinamu je, u želji da apostrofiraju koliki je Halilović talent, uspoređivao ga čak s Lionelom Messijem, a sjećamo se da su, pola u šali a pola u zbilji, padali i nadimci poput onog najpoznatijeg - Haladona. Naravno, s jasnom aluzijom na legendarnog Diega Maradonu.

U međuvremenu je Halilović ostvario ono što ne uspijeva baš svakom, potpisao je za Barcelonu, ali se njegova karijera nije razvijala u željenom smjeru, premda je već promijenio mnoge klubove i nastupao za još neke velikane (HSV, Milan).

Sad je na novom početku, a prije nego se priključi svom novom klubu, u Zaprešiću će brusiti formu...

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider