Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije samo Bilić

Aktualni prvak traži novog trenera: Isplivalo ime još jednog Hrvata

Među kandidatima za turski Trabzonspor dva su Hrvata.

Nenad Bjelica i Ante Čačić (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Trabzonspor, aktualni prvak Turske, traži novog trenera, a među kandidatima su i dva Hrvata - Slaven Bilić i Nenad Bjelica.

Samo četiri dana nakon otkaza u engleskom Watfordu Bilićevo se ime spominjalo među kandidatima za ispražnjenu klupu turskog velikana, a jučer je i stigla potvrda iz kluba.

Predsjednik Ertugrul Dogan potvrdio je da su, nakon propalih pregovora sa Sergenom Yalcinom, preko menadžera uspostavili kontakt s bivšim hrvatskim izbornikom, koji je među favoritima za preuzimanje vruće klupe, prenose turski mediji.

Mateo Kovačić i Luka Modrić VIDEO Kamere zabilježile susret pred utakmicu: Modrić ugledao Kovačića, uslijedila je lijepa scena divider

Također, među kandidatima je isplivalo ime i Nenada Bjelice, koji je bez posla od kolovoza prošle godine, kada je dobio otkaz u Osijeku. Krajem prošle godine spominjao se među kandidatima za poljskog izbornika, ali tamošnji Savez na kraju se odlučio za Fernanda Santosa.

Trabzonspor je trenutačno šestoplasirana momčad turskog prvenstva, imaj 44 boda i zaostaje 19 bodova za vodećim Galatasarayem.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider