Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobrodošao

Reprezentativac Ugande došao u HNL: Svojevremeno ga je vodio Ante Čačić

Abdu Lumala novi je igrač Slaven Belupa.

Abdu Lumala (Foto: Afp)

Abdu Lumala novi je igrač Slaven Belupa, objavio je podravski klub na službenoj Facebook stranici.

26-godišnji Uganđanin igra na poziciji centralnog napadača, prošao je probu u Koprivnici, zadovoljio struku i Roya Ferenčinu i već je na raspolaganju treneru za sutrašnji domaći susret protiv Osijeka.

Igrao je za švedske Kalmar i Helsingborgs, egipatski Pyramids u kojem je surađivao s Antom Čačićem, a posljednji angažman imao je u domovini u Vipersu. Nastupao je i za reprezentaciju Ugande za koju je upisao 11 nastupa.

Ermin Zec i Ante Vukušić 2010. godine Bivši reprezentativac BiH također opleo po Sučiću: ''Dečko, ti si očito živio u nekom drugom gradu'' divider

''Jedva čekam zaigrati u hrvatskoj ligi za koju znam da je izuzetno kompetitivna i teška. Kad znaš da je tu svoj put započeo Luka Modrić, onda znaš da si u dobroj ligi. Svoj sam najveći kritičar tako da ću u svakom trenutku davati sve od sebe kako bih se odužio klubu za ukazano povjerenje'', rekao je na predstavljanju Lumala pa dodao:

''U Koprivnici sam već tri tjedna, odigrao sam i neke prijateljske utakmice tako da neću imati problema s prilagodbom. Htio bih se zahvaliti dečkima iz svlačionice koji su odlični i koji su mi u ovih 20-ak dana zaista pomogli da se osjećam kao kod kuće.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider