Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu zabili ni gol

Zekićev drugi mandat na klupi nije dobro počeo: Ambiciozni drugoligaš svladao Osijek

Zoran Zekić poražen je s Osijekom u prvoj utakmici otkako je i službeno potvrđen njegov povratak u grad na Dravi.

Zoran Zekić (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Samo dan nakon što je i službeno imenovan novim trenerom Osijeka Zoran Zekić je imao prvu utakmicu u svom drugom mandatu na klupi ovog kluba i nije se dobro proveo.

U polufinalu 10. Memorijalnog turnira Blago Zadro u Vukovaru Osijek je poražen od domaćina, drugoligaša Vukovara 1991 s 2:0.

Zekić nije mogao računati na nekoliko reprezentativaca, ali glavnina onih najvažnijih igrača bila je tu. Što poluvrijeme, što cijelu utakmicu - za Osijek su ove subote nastupili: Mijo Caktaš, Ramon Mierez, Kristijan Lovrić, Marko Malenica, Darko Nejašmić, Slavko Bralić, Vedran Jugović i ostali.

No, Vukovarci su pokazali da nisu bez razloga na vrhu drugoligaške karavane i da njihove ambicije o plasmanu u najviši rang hrvatskog nogometa nisu neutemeljene.

Već u devetoj minuti nekadašnji napadač Slaven Belupa, Nijemac Törles Knöll, doveo je Vukovar 1991 u vodstvo, da bi nakon pola sata igre na semaforu stajalo 2:0 (strijelac je ovaj put bio Zinedin Mustedanagić).

U drugom polufinalu ovog turnira sastaju se Varaždin i Široki Brijeg, a Osječani će protiv poraženog iz te utakmice igrati u nedjelju za treće mjesto.

Bit će to ujedno i posljednja provjera za Zekića prije nego li krene s natjecateljskim utakmicama. Osijek će u sklopu 12. kola SuperSport HNL-a u nedjelju 22. listopada biti gost Hajduka.

Tablice omogućuje Sofascore

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider