Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabili četiri komada

Mrtva trka za HNL: Šibenik prošetao kroz Sesvete i ponovno preuzeo vrh ljestvice

Mario Carević upisao je 11. uzastopnu pobjedu na klupi Šibenika koji se vratio na prvo mjesto 1. NL.

Šibenik (Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell)

Šibenik je uvjerljivo slavio kod Sesveta (0:4) u susretu 30. kola SuperSport Prve NL i ponovno preuzeo vodeće mjesto.

Već u devetoj minuti susreta Šibenčani su imali vodstvo od 2:0, zabili su Božić i Majić, a rezultat se nije mijenjao sve do 85. minute kada je Majić zabio svoj drugi pogodak, i to ponovno iz slobodnjaka.

Konačan rezultat postavio je Laća u 89. minuti. Dodajmo kako su Šibenčani potpuno izdominirali domaćina uputivši čak 22 udarca na njihova vrata, dok su Sesvete tek jednom zapucale na gostujuća vrata.

To je bila 11. uzastopna pobjeda Marija Carevića na klupi Šibenčana koji do kraja prvenstva još moraju odigrati tri susreta, na domaćem terenu protiv Vukovara i Dubrave Tim Kabel, dok u posljednjem kolu gostuju kod Zrinskog.

Nastavlja se tako mrtva utrka za prvaka, Šibenik je ponovno prvi s 73 boda, no Zrinski ima samo bod manje, ali i utakmicu manje jer u nedjelju gostuju kod Jaruna.

Za kraj dodajmo da je utakmica imala bizarnu uvertiru, Sesvete su nakon lavine bijesnih komentara ipak popustile i odlučile da će protiv Šibenika igrati uz prisustvo navijača...

Luka Modrić UEFA posebno izdvojila Modrićev potez koji je spasio Real: Pogledajte snimku iz drugog kuta divider

Vladimir Slišković Sin Hajdukove legende oduševio Ruse: Zbog bolesti prekinuo karijeru, a sad je dobio veliko priznanje divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider