FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
vjerujemo u Mirka

VIDEO: Wanderlei Silva se priprema za Cro Copa

Dvije legende Pridea susrest će se po treći put u ringu krajem sljedećeg mjeseca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Japanski navijači u Saitama Super Areni skoro pa će padati u nesvijest od uzbuđenja kada 29. prosinca u ring budu izlazila dva legendarna ratnika iz doba Pridea. Cro Cop i Wanderlei Silva u ring ulaze u četvrtfinalu Rizin World Grand-Prixa, priredbe koja je oživila karijere dvojice veterana slobodne borbe.

Brazilac je dvije godine mlađi od Mirka Filipovića, no hrvatska je legenda favorit zbog uistinu sjajne fizičke forme i dobrih izdanja u borbama posljednjih godina. Silva se nije borio čak tri godine, od onog nokauta protiv Briana Stanna na UFC na Fuel TV eventu. Kasnije je nažalost suspendiran zbog toga što nije pristao na nasumični doping test uoči sljedećeg meča te je na kraju dobio tri godine zabrane borbi u SAD-u.

Wand se vraća u Rizinu za kojeg je dobio pozivnicu da se priključi u četvrtfinalu dok je Mirko prvi krug prošao pobjedom protiv Korejca Hyun Man Myunga nakon čega je i javno izazvao protivnika na obračun krajem godine. Silva ima i ugovor s Bellatorom gdje se može boriti tek sljedeće godine kada mu istekne spomenuta suspenzija.

Pobjednik ovog meča u polufinalu će 31. prosinca na pobjednika dvoboja Kaido ''Baruto'' Hoovelson - Tsuyoshi Kosaka, dok ih u finalu može čekati i bivši privremeni UFC-ov teškaški prvak Shane Carwin koji je pojačao ''fight card'' Rizinovog World GP-a.

Silva se priprema za Mirka, kao što vidimo na snimci, a što doista može vidjet ćemo u četvrtak 29. prosinca u spektaklu u Japanu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider