FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
LUCKY PUNCH O IRCU

VIDEO Povratak Conora McGregora: "Mogao je odabrati lakši zalogaj, no i dalje je ambiciozan"

Povratak Conora McGregora nešto je na što niti jedan ljubitelj borilačkog sporta ne može ostati ravnodušan.

U tjednu kad je trebalo uložiti marketinške kapacitete u promociju UFC 284 priredbe, koja će se održati ovog vikenda (uz izravni prijenos na gol.hru), najveća svjetska MMA promocija napravila je nešto drugačije.

Makhachev vs. Volkanovski VIDEO Makhachev savladao Volkanovskog u fenomenalnoj glavnoj borbi ponajbolje UFC priredbe posljednjih nekoliko godina divider

Oni su najavili povratak Conora McGregora, prvo u ulozi trenera u Ultimate Fighter serijalu, a onda kasnije u borbi protiv Michaela Chandlera, koji će u showu biti suprotstavljeni trener.

Povratak i dalje ambicioznog Irca

Povratak čovjeka koji je promijenio ovaj sport, ali i odveo ga u mainstream, nešto je na što nitko tko ga prati ne može ostati ravnodušan. Tako nije niti ekipa iz našeg Lucky Puncha.

Vlado Boban, Zelg Galešić i Igor Pokrajac složili su se oko toga da je to velika stvar za cijeli sport, ali i oko toga da je Conor pokazao kako je i dalje ambiciozan, samim prihvaćanjem Chandlera za protivnika, u trenucima kad je vjerojatno mogao dobiti nekoga lakšeg.

Conoru je ovo drugi put u istoj ulozi

Također, prisjetio se pokrajac i jedne anegdote iz prvog Conorovog sudjelovanja u Ultimate Fighteru, kad je protiv sebe kao trenera imao Urijaha Fabera.

Što god se dogodilo, sigurno smo da će show, ali i borba, biti sve samo ne dosadni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider