FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ajmooo!

VIDEO Hrgović ekskluzivno: "Sljedeće godine postajem prvak svijeta, Joshua je za mene idealna borba"

Wilderovim porazom: Hrgović je postao poželjna opcija za samog Joshuu.

Godina na izmaku završila je na najbolji mogući način za Filipa Hrgovića. Najbolji hrvatski boksač ostao je neporažen, a ostali rezultati poklopili su se tako da Hrgović sad očekuje: veliki sudar s Anthonyjem Joshuom! O svemu Filip govori za Dnevnik Nove TV.

Blagdanski odmor Filipa Hrgovića u Sesvetama, nakon ekspresne pobjede na spektaklu u Rijadu. Hrgović danas ima 31. godinu, upravo je ušao u najbolje teškaške godine i uvjeren je da je stigao trenutak da postane prvak!

''Još nisam pokazao svoj puni potencijal, tek sljedeće godine moj karijer počinje i sljedeće godine ću postati svjetski prvak'', rekao je Hrgović.

Filip Hrgović s Marcelom Brozoovićem Filipu Hrgoviću svi žele oteti borbu karijere: Evo zašto se to neće dogoditi divider

A borbe u Rijadu rasplele su se tako da je njegov najizgledniji protivnik u borbi za naslov postao: Anthony Joshua! Porazom Deontaya Wildera, i Joshuin promotor potvrdio je da je baš Hrgović – vjerojatna opcija.

Dakle, Wilderovim porazom: Hrgović je postao poželjna opcija za samog Joshuu.

''On želi postati trostruki svjetski prvak i jedini način da to postane je preko mene. Ja ću sve napraviti da mu poremetim planove. Ovo je za mene trenutno najbolja moguća borba, poklon za mene i mislim da ga mogu pobijediti'', rekao je Hrgović.

Što je još Hrgović rekao i kako je komentirao kritičare, pogledajte u priloženom videu iznad članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider