FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
DOBRO JE KRENULO

VIDEO Fury i Usik odradili vatreni prvi bliski susret, morali su ih razdvajati

Tyson Fury i Oleksandr Usik službeno su potvrdili datum njihovog velikog meča, a onda su se i sučelili licem u licem. Doslovno!

Tyson Fury i Oleksandr Usik (Foto: Profimedia)

17. veljače i službeno je potvrđen kao datum meča u kojem će se Oleksandr Usik i Tyson Fury boriti za sve četiri elitne titule svjetskog prvaka teške kategorije.

Filip Hrgović Kristalno je jasno zašto je Hrgović još jednom dobio neadekvatnog protivnika, no nitko ne radi ništa po tom pitanju divider

Po prvi put će tako kraljevska divizija dobiti apsolutnog prvaka svijeta, otkako je na snazi sustav s četiri elitne organizacije. 

Prva konferencija za medije nije razočarala

Kako je meč napokon dogovoren, tako je organizirana i konferencija za medije, gdje situacija nije bila niti malo nevina. Zapravo, Fury i Usik su se već na prvom susretu približili jedan drugom na minimalnu udaljenost, a možda bi se dogodilo i više od toga da ostatak ljudi na pozornici nije bio spreman reagirati.

Uostalom, pogledajte.

Što se tiče konferencije za medije na kojoj se sučeljavanje dogodilo, Fury je pokušao koristiti svoj trash talk, na što je Usik većinom reagirao osmijehom, odnosno nije se dao uvuči u igru Gipsy Kinga.

No, znamo da je ovo tek početak i da ćemo do samog meča vidjeti još puno susreta, ali i medijski upućenih poruka. Bit će to zabavno, uopće ne sumnjamo i naravno da se veselimo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider