FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovako je ''uništavao'' cro cop!

Veliki favorit nokautiran brutalnim high-kickom za samo četiri sekunde!

Još jedan brutalan nokaut vidjeli su ljubitelji MMA-a u SAD-u prošlog vikenda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Dallasu je bila glavna borba, ali diljem svijeta kavezi i ringovi nisu mirovali. Dok je Stipe Miočić u Teksasu obranio svoj UFC pojas po drugi puta, nokautiravši Juniora dos Santosa, istog dana u američkoj saveznoj državi Arkansas održao se Pyramid Fights 2, event na kojem su se natjecali amaterski borci.

Kao i na još jednom sličnom eventu u Idahu, gdje smo vidjeli brutalan završetak borbe udarcem laktom iz okreta, u gradu Searcy vidjeli smo uistinu žestok nokaut.

Amaterski borci Jordan Fowler i Dylan Goforth ušli u kavez s različitim ulogama. Prvi je s negativnim skorom 2-6 označen pomalo kao autsajder, dok je Dylan Goforth po predviđanjima specijaliziranih MMA portala trebao nastaviti niz pobjeda (2-0).

Nakon samo četiri sekunde borbe Fowler je iznenadio favorita brutalno preciznim i žestokim lijevim high-kickom nakon kojeg je Goforth izgubio svijest. U opisu ovog nokauta na nekoliko se mjesta spominjao Cro Cop i slažemo se, ovo je bilo uistinu u stilu Mirka Filipovića koji je u karijeri bio najpoznatiji po svom ubojitom lijevom high-kicku.

Pogledajte kako to izgleda kada izdržiš u kavezu samo četiri sekunde, a one sa slabijim želucem pozivamo da preskoče ovaj video.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider