FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
izdominirao rusa

Curtis Blaydes razbio Volkova i potvrdio da je prvi u redu nakon Ngannoua za borbu protiv Miočića

U Las Vegasu je održan UFC on ESPN event koji su predvodili Curtis Blaydes i Alexander Volkov.

Curtis Blaydes slavio je protiv Alexandera Volkova u glavnoj borbi UFC on ESPN večeri u Las Vegasu. Razor je upisao pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom, a takavom se ishodu malo tko nadao. 

Čim su teškaši u pitanju gotovo većina očekuje da će meč završiti nokautom, pogotovo kada imamo dvojicu strašnih nokautera u oktogonu. Blaydes je 14 od svojih 17 pobjeda upisao nokautom, a Volkov 20 od 31 pobjede. 

No, vjerojatno u manjem strahu od nokauta, ali i činjenice da je daleko bolji u parteru, Blaydes se odmah na početku meča bacio u noge visokom Rusu i krenuo ga rušiti. Radio je to tijekom gotovo cijelog meča, a manjih problema imao je tek u petoj rundi kada je ostao bez snage. 

gol expired Bizarne scene na UFC-ovom eventu! Prebijeni borac molio svoj kut da prekine meč, trener ga hladno odbio divider

Volkov je u završnici uputio nekoliko opasnijih udaraca, koji su malo uzdrmali Blaydesa, no osim toga američki je borac bio daleko bolji i čudo je kako je Volkov uspio preživjeti sve što je na njega bacio Blaydes. 

The Razor je sada definitivno potvrdio status prvog kandidata za napad na pojas UFC prvaka, odmah nakon Francisa Ngannoua koji čeka pobjednika Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Njihov treći meč dogodit će se 15. kolovoza. 

Blaydesa možda još jedna borba dijeli od napada na titulu, naravno ako u tom meču protiv bilo kojeg suparnika upiše pobjedu i nastavi pobjednički niz koji je sada na četiri pobjede. 

POBJEDA CURTISA BLAYDESA

Jednu od najboljih borbi godine vidjeli smo u sunaslovnom okršaju Josha Emmetta i Shanea Burgosa u perolakoj kategoriji. Emmett je odnio pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom, no taj meč je sadržao sve potrebno da zadovolji i najzahtjevnije MMA fanove. 

Emmett je u prvih 15 sekundi borbe vjerojatno potrgao križne ligamente u koljenu, što je nakon borbe i otkrio Jonu Aniku. Unatoč tome nastavio se boriti još 14 minuta i 45 sekundi, te je doslovno prebio svog suparnika i bio na pragu da ga nokautira. 

gol expired Dogovoreno je: Trilogija Stipe Miočića i Daniela Cormiera dogodit će se u kolovozu! divider

U nekoliko ga je navrata poslao u nokdaun, ali se Burgos uvijek uspio izvući, odnosno preživiti brutalne napade Josha Emmetta. Ovaj 35-godišnjak je upisao 16. pobjedu svoje karijere i nakon meča je poručio da mu je želja boriti se za titulu, koju trenutno u svom vlasništvu drži Australac Alexander Volkanovski. 

POBJEDA JOSHA EMMETTA

U jedinoj ženskoj borbi na glavnom programu Raquel Pennington je jednoglasnom sudačkom odlukom slavila protiv Marion Reneau

Bila je to jednosmjerna ulica u dvoboju 31-godišnje Pennington, te čak 12 godina starije Reneau. Zanimljivo, potonja je svoj šesti poraz u MMA karijeri upisala upravo na svoj rođendan. 

Lako moguće da joj je to bio posljednji nastup u UFC-u s obzirom na treći uzastopni poraz, ali i činjenicu da joj je istekao ugovor. 

Sjajnu borbu vidjeli smo u velteru između Belala Muhammada i Lymana Gooda. Pobjedu je nakon tijesne sudačke odluke odnio Muhammad, koji je u dva navrata bio poprilično uzdrman. 

gol expired UFC izbacio povijesnu najavu za UFC 251: MMA fanovi odbrojavaju dane do početka Fight Islanda divider

Good, prvi UFC-ov borac koji je otkrio da je zaražen koronavirusom prije nešto više od dva mjeseca, je u drugoj i trećoj rundi imao Muhammada na konopcima, ali se Belal uspješno izvlačio i u konačnici pronašao način da uzvrati i odnese pobjedu. 

Bila mu je to 17. pobjeda u profesionalnoj karijeri, u kojoj bilježi i tri poraza. 

POBJEDA BELALA MUHAMMADA

Glavni program otvoren je ekspresnim završetkom za svega dvije i pol minute, ali i velikim iznenađenjem. Jim Miller, 36-godišnji veteran, slavio je protiv 10 godina mlađeg Roosevelta Robertsa

Odmah na početku borbe Roberts se okliznuo, Miller je na tlu počeo tražiti 'submission', te ga je nakon dvije i pol minute pronašao. Uhvatio je ruku svog suparnika i na njoj složio polugu zbog koje je Roberts predao. 

Bio je to 47. MMA meč u karijeri Jima Millera i 32. pobjeda.

POBJEDA JIMA MILLERA

Popis borbi u glavnom programu:

Curtis Blaydes pobijedio Alexandera Volkova (jednoglasna sudačka odluka)

Josh Emmett pobijedio Shanea Burgosa (jednoglasna sudačka odluka)

Raquel Pennington pobjedila Marion Reneau (jednoglasna sudačka odluka)

Belal Muhammad pobijedio Lymana Gooda (jednoglasna sudačka odluka)

Jim Miller pobijedio Roosevelta Robertsa (poluga na ruci, 1. runda)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider