FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživo na GOL.hr-u

Covington uoči uzvrata poriče: "Kakva slomljena čeljust? Ništa nije puklo“, Usman mu brzo odgovorio

Dva velika rivala u velteru pripremaju se za revanš i drugu borbu za pojas na UFC-u 268.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Treći vikend zaredom Nova TV i gol.hr u izravnom prijenosu donose vam još jedan UFC-ov spektakl. Ove nedjelje od tri ujutro slijedi UFC 268 na kojem će u naslovnim ulogama biti revanš koji se priprema dvije godine – onaj između Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona za pojas prvaka u velteru.

Njihov prvi okršaj bio je sjajan pa su se Dana White i društvo poslije dvije godine natezanja s obojicom uspjeli naći u sredini i zakazati novi okršaj dvojice ponajboljih svjetskih MMA velteraša.

gol expired VIDEO Savršeni Usman stigao na korak do čudesnog rekorda, Namajunas preokretom u zadnje dvije runde zadržala pojas divider

Dvoboj u Madison Square Gardenu bit će repriza sjajne tučnjave iz 2019. koju je aktualni prvak zaključio tehničkim nokautom 20-ak sekundi uoči kraja borbe. Covingtonu je, sjećaju se mnogi, u tom okršaju navodno pukla čeljust. To je otvoreno priznao između rundi, međutim za uzvrat je okrenuo ploču.

Usman je u borbi udario Covingtona toliko jako da mu je navodno slomio čeljust, ali ovaj sad sve poriče.

"Definitivno nije bila slomljena“, rekao je Covington. "Udario me čisto, pošteno me opalio, ali nije mi slomio vilicu. Čvršći sam od svih boraca s kojima se susreo. Mogu izdržati svašta.“

Usman odgovorio

Usman nije dugo čekao i na društvenim mrežama mu je odgovorio:

"Zapravo si želio reći… 'Osjećao sam se slabo. Želio sam van iz oktogona, tražio sam izlaz. Znao sam da će me s*****i još gore nego što sam bio i želio sam da treneri bace ručnik u ring i spase mi život“, našalio se prvak.

Spomenuti dvojac borio se na UFC-u 245, sedam mjeseci poslije Usmanove pobjede protiv Woodleyja u kojoj je uzeo pojas koji mu i danas stoji oko struka. Uoči prve borbe Covington je provocirao, pričao, vikao, derao se, a bez obzira na to pukla čeljust ili ne na koncu je ispisao ček, koji njegovo tijelo nije moglo unovčiti.

Usman ga je ozbiljno uzdrmao u trećoj navodno mu slomivši čeljust pa ga završio u petoj rundi, ali na sudačkim karticama bili su vrlo blizu jedan drugome. U međuvremenu su se izbjegavali, iako su mnogi tvrdili kako ništa osim njihovog revanša nema smisla u toj kategoriji, ali ovaj vikend više nema bježanja i konačno ćemo saznati tko je doista najbolji velteraš na svijetu….

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider