FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
donose nova tv i gol.hr

Spremite se za možda najspektakularniji UFC u povijesti!

MMA fanovi, 30. srpnja nema spavanja i nema treptanja od 4 sata ujutro kada kreće najspektakularniji UFC event ikada. Tri borbe za titulu prvaka, a kruna večeri bit će okršaj Daniela Cormiera i Jona Jonesa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krajem ovog mjeseca na rasporedu je posljednji UFC uoči ljetne stanke u kolovozu - UFC 214. Održat će se u Anaheimu, a u glavnoj borbi večeri ogledat će se dvojica najmrskijih rivala u organizaciji Jon Jones i Daniel Cormier. Bit će to dvoboj za titulu UFC prvaka u poluteškoj kategoriji, a za isti je u subotu predstavljen video koji najavljuje glavni događaj večeri!

Vraća li se Jon Jones na tron ili u "vlastiti pakao"?

"Tame Your Demons" je naziv videa koji se uglavnom bavi izazivačem Jon Jonesom. Svatko tko imalo prati MMA zna tko je Jon Jones. Najmlađi prvak u povijesti UFC-a i borac koji drži veliki broj drugih rekorda. Jones nikada nije bio poražen, već jedini izgubljeni meč ima zbog ilegalnih udaraca laktom prema Mattu Hamillu.

Otkako je 2011. godine osvojio titulu UFC prvaka Jones ju je uspješno obranio devet puta, no osvajanjem iste krenuli su i njegovi problemi s drogom, alkoholom i zakonom. Punio je novinske stupce zbog pogrešnih razloga, a konačni pad doživio je 2015. godine kada mu je oduzeta titula prvaka, te izbrisan bilo kakav UFC ranking. Razlog je bio bijeg s mjesta prometne nesreće. Godinu Jones je bio pozitivan na kokain svega nekoliko dana prije dogovorene borbe.

Ako do sada niste "zagrizli" u UFC 214, nakon gledanja ovog videa ćete zasigurno s nestrpljenjem čekati akciju u Anaheimu. Hoće li Jones, kako kaže na kraju videa, "vratiti svoj život"? Ili će se njegovi životni problemi nastaviti?

Video je okarakteriziran kao najbolji UFC-ov uradak ikada, a to će svaki ljubitelj slobodne borbe i sam potvrditi.

Prijenos na GOL.hr-u i na Novoj TV

UFC 214 možete pogledati na Novoj TV i GOL.hr-u na kraju ovog mjeseca. Osim borbe za titulu Jonesa i Cormiera, na glavnom programu bit će još pet borbi, od čega će još DVIJE biti za titulu prvaka!

U velteru će titulu braniti Tyron Woodley, a suparnik će mu biti sjajni Brazilac Demian Maia. Borba za titulu bit će i kod djevojaka u perolakoj kategoriji. Cristiane Justino, poznatija kao Chris Cyborg, ogledat će se protiv Tonye Evinger, novopridošle borkinje u UFC-u iz Invicta Fighting Championshipsa.

Potencijalni suparnik pobjednika meča Jones - Cormier mogao bi biti iz borbe Jimija Manuwe i Volkana Oezdemira, koja će biti otvaranje glavnog programa UFC-a 214. Nakon njih slijedi otkazani meč Robbieja Lawlera i Donalda Cerronea, koji su se trebali ogledati na UFC-u 213, a najmanje poznati dvoboj bit će okršaj perolakih boraca Ricarda Lamasa i Jasona Knighta.

MMA fanovi, pripremite se. Dobro se odmorite i naspavajte za nedjeljno rano jutro 30. srpnja, jer ako ikada u životu nećete smijeti trepnuti kako nešto ne biste propustili, to će biti toga dana!

Glavni program UFC 214:

Daniel Cormier - Jon Jones (poluteška)

Tyron Wodley - Demian Maia (velter)

Cristiane Justino - Tonya Evinger (perolaka)

Ricardo Lamas - Jason Knight (perolaka)

Robbie Lawler - Donad Cerrone (velter)

Jimi Manuwa - Volkan Oezdemir (poluteška)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider