FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC spektakl pratite na gol.hr

Najjači udarač današnjice zaprijetio prvaku: Ovoga puta nećeš preživjeti!

Ove nedjelje na rasporedu je UFC spektakl u Buffalu, a kao glavna borba večeri bit će drugi okršaj Anthonyja Johnsona i prvaka u teškoj kategoriji Daniela Cormiera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljubitelji MMA-a ove nedjelje ponovno dolaze na svoje. Od četiri sata ujutro GOL.hr UŽIVO prenosi UFC 210 iz Buffala uz komentatora Vladu Bobana i stručnog sukomentatora Igora Pokrajca! Glavna borba večeri bit će revanš prvaka u teškoj kategoriji Daniela Cormiera i izazivača Anthonyja Johnsona.

Njihova prva borba dogodila se 2015. godine kada je Cormier spletom okolnosti upao na event umjesto Jona Jonesa i ugušio Johnsona u trećoj rundi, nakon što je jedva preživio "bombardiranje" u prvoj. Obojica su se, za razliku od prve borbe, spremala upravo jedan za drugog, a Rumble Johnson tvrdi da ovoga puta neće dozvoliti Cormieru da preživi.

"Sada sam potpuno drugi borac, fizički i psihički. Spreman sam za sve što mi Cormier može spremiti. Prošli put sam ga pogodio, oborio na parter, ali nisam krenuo dalje na njega. Ako ga ovaj put pogodim i oborim, vidjet ćemo hoće li se izvući. Obično ne dopuštam ljudima da prežive i drugu borbu", rekao je za MMA Junkie Johnson, koji je u karijeri 16 svojih borbi završavao nokautom.

Otkako je izgubio od Cormiera, Johnson se borio u tri borbe, sve tri je okončao nokautom i to kombinirano za dvije minute i šest sekundi! Jimi Manuwa izdržao je 28 sekundi, Ryan Bader skoro minutu i pol, a siroti Glover Teixeira svega 13 sekundi!

Podsjetimo, Johnson se u prvoj i polovici druge runde njihovog prvog dvoboja doslovno ispuhao. Udarao je konstantno, bez zadrške, bez razmišljanja da bi borba mogla potrajati i - izgorio! Jedva je preživio kraj druge runde, a onda se predao u trećoj. Legao je na pod, Cormier mu se popeo na leđa i nakon još malo udaranja ugušio.

Sličnu taktiku sprema mu sigurno i ovaj put. Ako želi obraniti naslov prvaka, Cormier mora odvesti borbu iza prve dvije runde, odnosno mora preživiti "pakao" koji mu jedan od najboljih nokautera svih vremena sprema. Ako to uspije, njegove šanse za obranu naslova rastu.

Cijeli event u snimci možete pogledati na Novoj TV s početkom u 23 sata, također u nedjelju navečer.

UFC 210, glavni program (GOL.hr uživo 4:00, snimka Nova TV 23:00)

Daniel Cormier vs. Anthony Johnson
Chris Weidman vs. Gegard Mousasi
Cynthia Calvillo vs. Pearl Gonzalez
Thiago Alves vs. Patrick Cote
Will Brooks vs. Charles Oliveira

Uvodne borbe:

Myles Jury vs. Mike De La Torre
Kamaru Usman vs. Sean Strickland
Shane Burgos vs. Charles Rosa
Patrick Cummins vs. Jan Błachowicz
Gregor Gillespie vs. Andrew Holbrook
Josh Emmett vs. Desmond Green
Katlyn Chookagian vs. Irene Aldana
Jenel Lausa vs. Magomed Bibulatov

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider