FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nunes obranila naslov

Vratila se nakon godine dana i trajala 48 sekundi: Novi šok za Rondu!

Dugoiščekivani povratak bivše UFC prvakinje Ronde Rousey trajao je manje od minute...

Nakon svega 48 sekunde borbe Brazilka Amanda Nunes nanijela je Rondi Rousey drugi poraz u karijeri i drugi uzastopni. Rousey se vratila u oktagon nakon godine i mjesec dana, kada ju je šokirala Holly Holm, no njezin povratak bio je vrlo kratkotrajan.

Rousey je bila odlučna u vraćanju izgubljenog pojasa u studenom prošle godine, međutim Nunes ju je doslovno razbila. U dva je navrata povezala pet-šest udaraca u glavu što je bilo dovoljno za suca da prekine borbu.

Bio je to treći najbrži nokaut u povijesti UFC-a kada su žene i borba za pojas u pitanju.

Rousey je izgledala izgubljeno i bespomoćno u odnosu na eksplozivnu Brazilku koja je po prvi put u svojoj karijeri obranila pojas UFC prvakinje. Već u prvom napadu nakon manje od 15 sekundi vidjelo se da je Nunes snagom svojih udaraca ošamutila Rondu koja se panično počela hvatati za Brazilku. Nunes bi se mudro udaljila i ponovno napala kada joj se za to pružila prilika.

Taktika je bila i više nego jasna - u stand upu, udarcima u glavu, pokušati nokautirati najveću zvijezdu ženskog UFC-a. To je i uspjela na iznenađenje prepune dvorane u Las Vegasu. 

Druga najzanimljivija borba večeri bila je ogled Dominica Cruza, UFC prvaka u bantamu, i izazivača Codyja Garbrandta. U vrlo uzbudljivom meču 25-godišnji Garbrandt ponudio je više od šest godina starijeg suparnika i slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Garbrandt je prije manje od dvije godine tek debitirao u UFC-u, a sada je nakon šest uzastopnih pobjeda postao UFC prvak! Velika priča mladića iz Ohija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider