FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sjajno taktički odrađeno

Tyson Fury prekidom u 10. rundi treći put slavio protiv Dereka Chisore, prozvao Usyka nakon borbe!

Tyson Fury slavio je tehničkim nokautom protiv Dereka Chisore.

Fury - Chisora (Foto: Afp)

Tyson Fury još jednom je pokazao zašto je najbolji teškaš današnjice, treći put je slavio protiv Dereka Chisore, sudac je odlučio prekinuti meč u 10. rundi nakon što je Chisora teturao po ringu.

Fury je ovom pobjedom obranio WBC pojas i treći put slavio protiv Chisore, borili su se 2011. godine kada je Fury slavio jednoglasnom odlukom i 2014. kada je upravo u 10. rundi također pokleknuo Chisora, odnosno njegov kut je odlučio predati borbu.

Ismail Elfath FIFA odredila suca utakmice Japan - Hrvatska: Već je sudio na ovom SP-u i nije se proslavio divider

Fury je meč odradio taktički perfektno, cijelo vrijeme je s kratkim kombinacijama ulazio i izlazio poštivajući snagu Chisore znajući da je 38-godišnjak uvijek opasan.

Zaista je opet sjajno izgledao Gypsy King, nevjerojatnom lakoćom udaraca i kretanjem po ringu dokazao je da mu nema ravnog.

Leo Messi VIDEO Pogledajte Messijev pogodak kojim je ušao u besmrtnost, 1000. nastup za genijalca iz Rosarija divider

Već je u trećoj rundi izgledalo da je prekid blizu, ali Chisora je opravdao svoj nadimak War i nastavio se boriti do samog kraja. Chisora se našao u trećoj rundi na podu, ali sudac je to okarakterizirao kao klizanje.

Leo Messi Argentina izbacila Australiju i izborila četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv Nizozemske! divider

Fury je bio svježiji cijeli meč, nije bilo klasičnog nokdauna, već je sudac sam procijenio da Chisora ne može više nastaviti meč sredinom 10. runde.

Nakon borbe Fury je zahvalio Chisori na njihovom trećem meču, zatim je u svom stilu krenuo prozivati Usyka prozvavši ga zecom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider