FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Evo što kažu

Strani mediji: ''Hrgović ga je prebio, nije ga ni znoj probio. Nada se tituli, ali…''

Boksački mediji nahvalili su Hrgovićev nastup, ali i upozorili da je situacija među teškašima poremećena zbog meča Usyka i Furyja.

Filip Hrgović (Foto: Profimedia)

Filip Hrgović rutinski je odradio meč protiv Marka De Morija, 41-godišnji Australac nije izdržao niti jednu rundu u ringu s našim najboljim boksačem.

Brojalo se De Moriju nakon samo minute, ustao se i nastavio primati teške udarce našeg Filipa, a zatim je u ringu bačen ručnik iz ringa Australca. Filip je tako došao do svoje 17 pobjede u profesionalnoj karijeri u isto toliko nastupa.

Filip Hrgović Hrgović nakon De Morija: ''On sljedeći? Pojest ću ga za doručak. Nije mu pametno boriti se sa mnom'' divider

Mediji čija je ekspertiza boks odmah su se raspisali o našem Filipu kao potencijalnom sljedećem izazivaču, ali dodali su da tzv. superfight između Usyka i Furyja mijenja sliku teške kategorije.

''Hrgović je prošao kroz Australca De Morija, kao što je bilo i očekivano. Očekuje se da IBF pojas bude upražnjen zbog borbe Furyja i Usyka, a Hrgović bi se trebao boriti za njega s pobjednikom meča Wallin – Joshua ili s Jaredom Andersonom'', piše Boxing news.

Boxing social raspisao se o pobjedi Hrgovića, ali i kritizirao njegovog današnjeg protivnika.

Filip Hrgović VIDEO Hrgović u rijetko viđenom izdanju, pogledajte kako je proslavio pobjedu divider

''Najjednostraniji meč na priredbi otišao je na stranu Hrgovića bez da je probio znoj. Navijači razumiju da čeka meč za titulu i da ne želi riskirati, ali De Mori nije izgledao kao dostojan protivnik'', tvrde.

Dakle, najrealnija opcija je da će se Filip boriti s nekim od top pet izazivača prema IBF-ovoj ljestvici, a nadamo se da napokon nema više zaobilaženja Hrgovića te da će u 2024. godini dobiti priliku za titulu, makar upražnjenu.

Što kažete na Hrgovićev ekspresni nokaut De Morija?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider