FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Čovjek uživa

VIDEO Stipe Miočić se odlično proveo na UFC-ovom eventu, a Blaydes ga častio komplimentima

Najveći teškaš u UFC-ovoj povijesti Stipe Miočić došao je pogledati UFC-ov event u svom Ohiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američki MMA teškaš hrvatskih korijena Stipe Miočić nije se borio od ožujka prošle godine i poraza od Francisa Ngannoua, ne samo da ga nije bilo u oktogonu, nego ga nije bilo puno ni u javnosti, ali UFC-ov event u njegovoj saveznoj državi Ohio, nije mogao propustiti.

Ne samo da se pojavio, nego se odlično zabavio, a dobro raspoloženje podijelio je i s ostatkom dvorane, a kad ga je kamera uhvatila u krupni kadar, eksao je pivo i zapjevao poznatu navijačku pjesmu žitelja te američke savezne države.
Curtis Blaydes slavio je u borbi večeri nokautiravši ga na startu druge runde, a poslije borbe u mikrofon je počastio Miočića biranim riječima.

''Želim biti kao ti Stipe. To znači da ću te možda morati pobijediti, ali definitivno te poštujem. Jedan si od najboljih na svijetu, najbolji si u povijesti ove kategorije i opako te poštujem.'', sipao je bombone na Stipn račun u mikrofon Daniela Cormiera.

Blaydes se tu nije zaustavio, stavio je Stipino ime u usta ponovo kad se dočepao mikrofona:

''Pobjeda protiv Ganea gurnula bi me u poziciju idućeg izazivača. Isto je i s pobjedom protiv Miočića. On je najveći svih vremena po mom mišljenju. Odavno je zaslužio uzvrat protiv Ngannoua. Ali ako je voljan riskirati protiv mene i pobijedim ga, ta će prilika pripasti meni.“

Blaydes i Miočić imaju i zajedničku povijest

''Trenirali smo zajedno godinama unazad. Uništavao me na svakom sparingu. Nemam puno lijepih iskustava iz tog vremena. Pomagao sam mu u pripremama za Gonzagu. To je bilo 2012., a ja sam tad tek započinjao s amaterskom karijerom. Poštujem ga, ali vjerujem da sam sad na njegovoj razini“, podvukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider