FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ozlijedio nogu na početku

Stipe je sve ''kupio'' porukom majci, ali i najavom onog što slijedi!

Stipe Miočić bio je iznimno dobro raspoložen nakon što je po drugi put u karijeri obranio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napomena: Zbog ograničenih prava prikazivanja, borbu mogu pogledati isključivo posjetitelji s područja Republike Hrvatske odnosno oni s hrvatskom IP adresom. Hvala na razumijevanju.

Američki Hrvat Stipe Miočić po drugi je put obranio naslov UFC prvaka svijeta u teškoj kategoriji, nakon što je u revanšu protiv Juniora dos Santosa slavio nokautom već u 1. rundi! Miočić je u meču, koji je prema kladionicama trebao biti vrlo izjednačen, pokazao da je najbolji borac današnjice u teškoj kategoriji, a prvo što je rekao nakon pobjede rastopilo je mnoga srca.

"Mama, sretan ti Majčin dan. Ti si najbolja majka na svijetu!", rekao je Stipe, kojeg je Joe Rogan upitao za stopalo koje je stradalo na samom početku borbe.

"Boli me malo stopalo, no bilo je podnošljivo. Prošla me vrlo brzo bol. Nije me stopalo smetalo, jer meč nije predugo trajalo", rekao je uz osmijeh prvak.

Dvjema kombinacijama udaraca rukama (lijeva-desna) Miočić je poslao Dos Santosa na pod i onda ga kratkim udarcima lijevom šakom, dok se Brazilac pokrivao po glavi, dokrajčio.

"Radimo na tome 10 tjedana. Moj trener je najbolji na svijetu. Zbog njega sam prvak svijeta. Dallas, hvala ti", rekao je Miočić, koji je još jednom morao odgovoriti na pitanje je li i koliko napredovao od posljednjeg meča s Dos Santosom.

"Mislim da jesam napredovao. Što ti misliš? Najbolji sam na svijetu", rekao je u šali.

Rogana je zanimalo i što je sljedeće na njegovom rasporedu, no Miočić se nije želio time zamarati.

"Tko je idući? Kuhinja. Moram je preurediti. To mi je najveća briga trenutno", zaključio je prvak i napustio ring s pojasom UFC prvaka.

Iako nije želio govoriti o potencijalnom suparniku u trećem pokušaju obrane naslova prvaka, mi možemo pretpostaviti da bi to mogao biti Fabricio Werdum, ukoliko u lipnju pobijedi Alistaira Overeema. Jedan od njih dvojice ili Cain Velasquez definitivno bi trebali biti idući izazivači u borbi za pojas prvaka u kraljevskoj kategoriji UFC-a.

Cijelu borbu i sve najbolje detalje s UFC 211 spektakla pogledajte večeras od 23 sata na Novoj TV.

Koga sljedećeg želite vidjeti u oktogonu protiv Miočića?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider