FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sjajno se snašao kao komentator

Slavni reper sprdao Tysona i postao hit: "Pokopao" borce i postao najveći pobjednik borilačkog spektakla

Čini se da bi ga mogla čekati velika komentatorska karijera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su se borci poprilično ozbiljno borili, neodlučeni meč Mike Tysona i Roya Jonesa bio je prije svega humanitarnog i revijalnog karaktera.

Budući da je borba bila neslužbena, nije bilo ni pravih sudaca koji su ocjenjivali borbu - ta uloga pripala je bivšim boksačima. Neformalno je bilo i izvan ringa, pa je sukomentator bio slavni reper Snoop Dogg.

On je oduševio publiku svojim komentarima, posebno sprdanjem dvaju veterana koji su izašli iz mirovine s više od 50 godina.

gol expired Pogledajte bizarnu rusku borbu djevojke i čovjeka od 240 kilograma: Pošteno ga je nalupala divider

"Ovo sranje izgleda kao tučnjava mojih ujaka na roštilju", rekao je odmah u prvoj rundi Snoop Dogg, a bio je to samo jedan od komentara kojima je nasmijao gledatelje, ali i kolege komentatore.

Puno reakcija bilo je na društvenim mrežama, a mnogi bi, nakon ovoga, i u budućnosti htjeli slušati Snoop Dogga kao komentatora, ne samo u boksu.

NBA zvijezde Donovan Mitchell i Zach LaVine tako žele Snoop Dogga vidjeti kao komentatora NBA utakmice, dok basist Red Hot Chilli Peppersa Flea tvrdi da više ne želi gledati boks bez Snoopa...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider