FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ostaje žal

Cro Cop u ulozi trenera hrabrio Ishiija, ali sjajni Rus rastužio hrvatske borce

Satoshi Ishii eliminiran je iz PFL turnira teške kategorije nakon što je protiv prvog favorita, Denisa Golcova, odradio vrlo dobru borbu.

Denis Golcov i Satoshi Ishii (Screenshot)

Hrvatski borac Satoshi Ishii ipak nije uspio iznenaditi sjajnog ruskog borca Denisa Golcova, koji je prema mišljenju sudaca napravio više stvari potrebnih za uzeti pobjedu, prenosi Fightsite.

Borba je krenula pasivno s obje strane, tek je Ishii nešto pokušavao udarcima nogama, no bez pravog efekta. Prvi pravi udarci dolaze od Golcova nakon nešto više od minute borbe u prvoj rundi. Ishii je na to pokušao rušenje, ali nije uspio.

Druga runda je također bila pasivna, negdje do njene sredine, kad je napokon Ishii taj koji preuzima inicijativu. Ponovno je pokušao uhvatiti nogu i doći do rušenja, no Golcov ga je zaustavio jako dobrim "sprawlom".

Na kraju je Golcov odnio pobjedu većinskom odlukom sudaca. Jedan sudac bodovao je 19-19, dok su dvojica i prvu rundu dali Rusu tako da nije bilo potrebno dodatno prebrojavanje, nego je prvopostavljeni borac izborio svoje mjesto u polufinalu.

Ostao je dojam kako Denis Golcov ipak nije toliki "bauk" kao što se činilo u najavama te da je možda mogao Ishii napraviti nešto više i uzeti pobjedu. No, Ishii će prije svega trebati žaliti zbog vrlo lošeg nastupa u drugoj borbi regularnog dijela protiv Jareda Rosholta. Taj poraz zapravo ga je doveo do najtežeg mogućeg ždrijeba kojeg ipak nije uspio proći.

Mirko Filipović meč je odradio u ulozi trenera, hrabrio je Ishija tijekom borbe i nervirao se uz ring.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider